Orbán Viktor reggel elhagyta az országot, – szürke, borongós is az ég felettünk – Brüsszelbe repült, hogy hátizsákjában a 2.2 millió támogató levéllel letarolja az Uniót. Aminek persze mi is tagja vagyunk. Hogy is van ez?
[mnky_ads id=”3390″]

Patthelyzet

Orbán miniszterelnök csütörtök hajnalban Brüsszelbe utazott az uniós csúcstalálkozóra. Szándéka szerint kivont szablyával, – nem tudni, hogy vitte át a határon? – hogy beteljesítse a szerinte 2.2 millió magyar szent meggyőződését, miszerint nem tartunk Európával, ide ne jöjjön senki, majd mi jól elleszünk magunkban.

7.40. Irány Brüsszel. Harcolni fogunk

7.40. Irány Brüsszel. Harcolni fogunk // 7.40. On to Brussels. We will fight.

Gepostet von Orbán Viktor am Donnerstag, 14. Dezember 2017

Kora délután újabb videóüzenet érkezett a körmét tövig rágott magyarságnak, amiben a főközszolga büszkén tudatta, hogy sikerült átvinnie a határon fegyverét és nemhiába tette, mert győztünk!

Mindezt arra alapozta, hogy megállapodott a többiekkel, hogy súlyos adóforintjainkkal támogatjuk az olaszországi menekültbefogadás nehéz helyzetét. Ez azt jelenti, hogy fizetünk azért, hogy ne ide jöjjenek a menekültek, vagyis patthelyzet alakult ki. Nem jönnek hozzánk, de fizetnünk kell a renitensségért.

Az, hogy ez milyen olvasatban győzelem, nem tudni. Mindenesetre beindult a gépezet, hogy az egált miként kommunikálja a Fidesz mindent letaroló győzelemként.

Helyzetjelentés

Helyzetjelentés // Situation report

Gepostet von Orbán Viktor am Donnerstag, 14. Dezember 2017

Most már csak el kell hinnünk, és az alkotó pihenhet még négy évet!
[mnky_ads id=”3811″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét