A kormány keresztény demokráciát épít Magyarországon, a globális ideológiákat elvetjük, mert hiszünk a nemzet fontosságában – jelentette ki  többek között Orbán Viktor a Kossuth Rádióban, szokásos pénteki igehirdetésén. Hozzátette: semmilyen nemzetek fölötti üzleti vagy politikai birodalomnak nem akarunk teret engedni Magyarországon.
[mnky_ads id=”10551″]

Kommentár helyett idézzük fel Gábor György filozófus alig néhány nappal korábbi posztját!

Szent István vértanút hite és nézetei miatt halálra kövezték. Szent Pétert fejjel lefelé keresztre szegezték. Szent Bertalant megnyúzták és lefejezték. Szent Lőrincet roston megsütötték. Szent Ágnest lemeztelenítették, megalázták, végül lefejezték. Akadtak, akiket oroszlánok elé vetettek, akadtak, akiket megégettek, akadtak, akiket karóba húztak, s akadtak, akiket vízbe fojtottak. A hitük, a meggyőződésük miatt, amit még a legnagyobb szenvedések közepette sem voltak hajlandók megtagadni.
Azért – lássuk be – ezek a keresztény vértanú mártírok bátrabbak és becsületesebbek voltak, mint a magukat egy nap leforgása alatt nyakig összeszaró magyar “keresztény értelmiségiek”.
[mnky_ads id=”10553″]
Kapcsolódó

Orbán a legnagyobb hatalmú diktátorokkal mászott fel a Time címoldalára

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét