Nem vele van a baj. Az a gond, hogy megszoktuk, hogy minden kormány feje ilyenkor cirkalmas, békét sugárzó üzenetet küld országa lakóinak. Nem így a magyar regnáló! Ő az egyszerűség híve, ami – lássuk be – ön-azonos összetettnek nem mondható szellemiségével.
[mnky_ads id=”3427″]

Frappáns

A miniszterelnök hivatalos oldalát kezelők úgy vélték, elég ennyi a szent ünnepen. A lényeg, hogy a betelepedési-kötvénnyes migránsai is értsék, tehát angol fordításban is:

Orbán Viktor facebook-oldala

Ahogy látható, rengeteg honpolgárt megindított Orbán szívhez szóló mondata, nem voltak restek megosztani, sőt kommentálni is. Néhány a jókívánság kiváltotta reakciókból:

“békés,boldog karácsonyt kívánunk a miniszterelnök úrnak, kívánom, hogy a nyugdíjig vezesse nagymagyarországot és vegye tervbe erdély vissza csatolását!!!”

“Köszönjük szépen Miniszterelnök úr!Mi is áldott karácsonyt kívánunk az egész családjának,a jövő esztendőre pedig nagyon sok erőt kívánok a JÓ ISTENTŐL,hogy legyen mindig elég ereje képviselni a Magyar népet.”

“Nagyon sokan vagyunk, akik nemzetünkért, és Önért kedves Miniszterelnök Úr imádkozunk. Legalábbis remélem, hogy még tudnak imádkozni a szívek !!!! Én kívánok Önnek és családjának egészséget, hogy egy nyugodt háttérből, az otthonára gondolok, induljon ki erre a kegyetlen küzdőtérre, és még nagyon sokáig örüljünk annak, hogy ilyen Miniszterelnökünk van! Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!”

“Íme, jön az Úr, hogy megmentse a nemzeteket, és hallani fogjátok dicsőséges szavát, szívetek örömére. Áldott karácsonyt! Sok kegyelmet!”

“Isten àldja meg minden lépését amit ezért a nemzetért tett és bízunk benne h.még sokàig tenni fog.”
[mnky_ads id=”3427″]
“Köszönöm szépen Miniszterelnök Úr! Én is Áldott Karácsonyt,Boldoggátevő Szentestét kívánok Önnek a Szeretteinek,és Mindazoknak akik ön iránt jóindulattal vannak.Természetesen ezt kibővitve minden jóakaratú embernek,Jézus Krisztus Szent Nevében.Amen.”

“Istentől Gazdagon megáldott Karácsonyt kívánok önnek és családjának! Nagyon bízom benne hogy továbbra sem szolgáltatja ki hazánkat nemzetközi érdekeknek.”

Akinek nem elég az ízelítő, további csodákra lelhet Orbán közösségi oldalán!

Orbán megerőszakolta a Szentírást


[mnky_ads id=”3390″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét