Orbán nem tanul, nem felejt és nem szorong – ez nem egy kórtörténet véletlenül?

Miután vasárnap este Orbán és a skacok szembesültek azzal, hogy a választók nagy többségének elege van belőlük, éjjelre úgy értelmezték át az eredményt, hogy győztek.

Dili, vagy van már ellenszerük?

Ha hajlandóak lennének szembenézni a ténnyel, hogy múlóban a jó világ, akkor kell egy terv arra, miként éljenek túl. Mivel fontos önkormányzatok rázták le magukról a Fidesz-vezetést, így elképzelhető, hogy a gombnyomogató – még meglévő – kétharmadukkal olyan törvényeket szándékoznak hozni, amivel ellehetetlenítik, még jobban kiüresítik, életképtelenné teszik az összeset.

Pillanatkép a még mindig győztesnek hitt csapatról. Érdemes figyelni az urak és hölgyek arcát!

fotó: facebook

Orbán és a csuriban tartott ujjak

Ugyan Orbán azt mondta, hogy kész az együttműködésre, de a háta mögött biztosan csuriban volt a keze. Ez csak duma, Ő ilyenre képtelen. Közösségi oldalán hétfő hajnalban jelent meg az alábbi poszt:

“Továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb Magyarországon”

“Nagy és nyílt politikai csata volt, olyan, aminek egy pártok közötti versenyre épült demokráciában lennie kell”

Majd rátért a lényegre:

A mai napon a fővárosiak úgy döntöttek, hogy valami más következik. Ezt a döntést mi tudomásul vesszük (…) készen állunk az együttműködésre.

Nyílt zsarolás után pár perccel

Mondta ezt egy nappal azután, hogy előtte végighaknizta funkciaival az országot és mindenhol elmondta, hogy csak azok az önkormányzatok kapnak pénzt a jövőben, akik a Fidesz-jelöltekre szavaznak. Most akkor melyik a hazugság? Nem kell hozzá több diploma, hogy megválaszoljuk a kérdést.

Hogy ezt miből vonta le?

A választás azt bizonyította, hogy Magyarország legerősebb pártja a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt szövetsége és azt ígérem Önöknek, hogy ennek tudatában és ennek megfelelően is fogunk majd viselkedni.

Azt, hogy Orbánnak mit jelent a legerősebb tudatában való viselkedés, már ismerjük. Erre mondtak nemet azok, akik a hátuk közepére sem kívánják ezt az ismeretet. Nincs más választás, ki kell várni, hogy mit lép a miniszterelnök.

Gábor György vallásfilozófus szerint:

“És akkor most jön a bünti? Azonnali hatállyal betömik mind a négy metróvonal alagútrendszerét, s a betöméshez szükséges követ Orbán apukájának bányáiból szállítják, természetesen a budapestiek költségére? És a Budapesti Fesztiválzenekar koncertjeit Mága Zoltán és Ákos veszi át? És lehet, hogy nem kap több porcelán életfát a főváros?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük