Történjék bármi, akit azért fizetnek és a bennük-nekik hívőknek a fekete fehér, Orbán pedig közkedvelt az Unióban!

Nincs mit tenni, ha valakinek a meggyőződése, vagy a zsebe azt diktálja, akkor hiába a tények, a megannyi ellenkező információ, azt lát és hall, amit lépes beiktatni meggyőződésébe. Esetünkben Deák Dániel, politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemző, a Megafon tagja -tudják, ő az, aki szemrebbenés nélkül linkelte követőinek, hogy hirdetés nélkül fejhosszal vezet közösségi oldala a megosztási listákon, majd mikor megdőlt, szóra sem méltatta- láttatja Orbán Viktort közkedvelt européernek.

… és a követők már látják is….

Deák Dániel közösségi oldalán jelentette:

Újabb szomorú nap volt ez Orbán Viktor életében: ismét elszigetelődött, már senki sem áll vele szóba, csak a francia elnök tekint rá elismerően!

Deák úr! Ennek a képnek milyen címet adna?

fotó: O.V. facebook oldala

Több sem kellett… íme néhány a kommentek közül

“Nem érdekes hogy azok mit mondanak fontos hogy mi mit érzünk! Gratulálok Orbán Viktor miniszterelnök úr!”

“Lehet rázni az öklöt, de OV akkor is egész Európában egy meghatározó politikus, aki kiáll a hazájáért. És ezt nyugat is tudja jól.”

“Az orosz TV “60 perc” vitaműsorában elhangzott, hogy Viktornak kellene vezetnie az egész EU-t a példamutató pragmatizmusával és racionalitásával.”

“Senki nem áll vele szóba? Ez aztán az igaz megállapitás? Talán senki nem rendelkezik olyan sokrétű kapcsolatokkal, olyan tekintélyel a kis területű országok között, mint Orbán Viktor miniszterelnök. Igaz sok vezető irigye is van európában és itthon, mert eredményeik eltörpülnek az övétől. Végre egy olyan vezető, aki viszonylag egy tekintélyes országgá, néppé tette az Magyarországot.”

“A képen Európa egyik meghatarozó politikusa van akinek munkája hatassal van az egész kontinensre, és annak jövőjére. A másik Macron francia elnök”

“Igen, Makron tekintete mond valamit. Még pedig a tiszteletet, ami sz.tem nagy dolog…..”

“azt ugye láthattuk a híradásokban, hogy nem Orbán V. ment oda a francia elnökhöz , hanem Macron üdvözölte Orbánt. Nem pont mindegy ”

“Tudjatok mi jutott eszembe? KaLácsony pár hónapja azt mondta Orbánra, hogy alacsony! Hoppá! Így nézve: Macron is alacsony! Akkor lehet az észt nem is a magasság adja? ”

“A legjobb a Fidesz KDNP! Más is elismeri csak az ellenzék nem! Hajrá Fidesz KDNP”

“Érdekes Macron tekintete. Felnéz Orbán Viktorra és nem csak a magasság különbség miatt.”

“Megint 5 lépéssel előrébb jár…OV”22!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

“Ez egy jó nagy hazugság! Örüljenek ,hogy szóba állhatnak Orbán Viktor miniszterelnökkel.”

…és a kedvenc, aki Macron fizimiskájáról olvas:

“Az arcára rá van írva mit gondol. “bár csak lehetnék én is Orbán “”

Orbán aktuális harca az Unió ellen

 

Történjék bármi, akit azért fizetnek és a bennük-nekik hívőknek a fekete fehér, Orbán pedig közkedvelt az Unióban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.