Orbán (újra)miniszterelnök előkapta az "egy vagyok közületek"-felszerelését - Követői aléltan köszönték..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán (újra)miniszterelnök előkapta az “egy vagyok közületek”-felszerelését – Követői aléltan köszönték…..

Úgy látszik, az Orbán családban minden alkalomra van “egyenruha”, hiszen a családfő ugyan abban a kockás ingben, de másik gumicsizmában -ennek vélhető okáról alább olvashat- disznóölt a kampányidőszakban, mint amiben a húsvétra szánt sonkafőzéshez gyújtotta be a tüzet. Az aktusról két posztban is beszámolt közösségi oldalán.

Hirdetés

Kedvcsináló és egyben feszültségfokozó

“Húsvéti készülődés “

A hozzászólásokból…

Mostanság úgy tűnik, mindegy, hogy mit posztol az oldal kezelője, a követők szinte egyöntetűen el vannak ragadtatva. Jelen esetben egy alak kezében egy gumicsizmával áll háttal a fényképezőgépnek és a hozzászólók ebből azt a következtetést vonták le, hogy boldog húsvéti ünnepet kíván nindegyiküknek külön-külön és egyben, mint egy nagy családnak Orbán miniszterelnök.

“Áldott ,szeretetben teljes ,békés húsvéti ünnepeket kívánunk az egész családnak!”

“Áldott Húsvétot Kívánok! Nem tán locsolkodni indul Elnök Úr!”

“Fő már a sonka az üstben . Népes családnak bizony kell a finomság . Ezúton is : Áldott békés Húsvéti Ünnepet kívánok az egész családnak ! ”

“Nagyon jó csizma! Nálunk is ez a nyerő típus!”

“Áldott húsvéti ünnepet kívánok önnek és kedves családjának miniszterelnök úr!”

“Köszönjük szépen És mi is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!”

…és még -ez ideig- 860 hasonló komment.

Apropó, gumicsizma….

A gumicsizmaváltásnak lehet, hogy az volt az oka, hogy idén januárban írtuk meg, hogy amennyiben nem replika és Orbán Viktor kedvenc kínai boltjából való, akkor igen drága gumicsizmában “disznóvágta” végig az elmúlt hétvégéjét a miniszterelnök – szúrta ki a Klubrádió. Normális esetben nincs ebben hírérték, de “kerítésen belül” hol van már a normalitás? A nép egyszerű fia, mégsem annyira ….. na nem egyszerű, hanem…. Azidőtájt attól volt hangos a miniszterelnöki közösségi oldal, hogy Orbán Viktor megejtette a 2022-es év első disznóvágását, amit lépésről lépésre dokumentáltak, hogy nehogy lemaradjon az erre gerjedő honfitársak sora. Laza kis szombati programjáról számolt be közösségi oldalán a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor -csak úgy mint sokan e hazában- évi rendes disznóöléséről közölt “kedves” képet.

Arcán nyugodt mosollyal konstatálja: ez ismerős közeg, itt otthon van.

Kommentelőit ugyan megosztotta a farhát árstop bejelentése utáni nap országvezetői programja, de oda se neki, az elvakultak ezt is örömmel fogadták, oszt jó napot! A Kedves Vezető laza öltözetben jelent meg a neves eseményen, nyoma sem volt a kínosan feszülő öltönynek a hozzá tartozó golyóálló mellénynek, – ha hinni lehet az erről keringő mende-mondákban- volt viszont farmer-gumicsizma kombó. …”élesszem” mindent lát…. A Klubrádió közösségi oldalán vetette fel, hogy a miniszterelnökön látható lábbeli -ha nem replika a cucc- egy

Aigle Parcours 2 ISO gumicsizma, aminek az ára 64.900.- forint

Gumicsizma 2.000.- forinttól…..

Persze, miért ne lehetne az ország regnáló vezetőjének egy középkategóriás gumicsizmája? Természetesen lehet és bár csak ez lenne a legnagyobb és legerősebb kritika, amit vele szembe megfogalmazható! Aki a fentieken kiakadt, hogy az élő fába is…, meg hogy van sapka rajta, meg, ha nincs….., az emlékezzen arra, miként pocskondiázza a Fidesz és csapata az ellenzék karaktergyilokra kijelöltjeit. Ez ahhoz képest -meg egyáltalán- szúnyogcsípés, laza élc. Nem mellesleg Orbán találta ki magának, hogy Ő csak egy a nép egyszerű fiai közül, akik nem pont ezt az árfekvést részesítik előnyben.

A rejtély feloldása

Pár órával a kedvcsináló után megjelent a sokakat felizgató rejtély megoldása:

“Indulhat a sonkafőzés!”

Slusszpoén…..

Emberünk ugyan abban az ingben-nadrágban, de más csizmában húsvétolt, mint ahogy disznóvágni szokott. Hiába, az ünnep, az ünnep!

 

Orbán (újra)miniszterelnök előkapta az "egy vagyok közületek"-felszerelését - Követői aléltan köszönték.....

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.