3 férfi csillagjegy, aki olyan boldoggá tesz, mint a mesékben! - A tied megvan? - Városi Kurír

Sorting by

×

3 férfi csillagjegy, aki olyan boldoggá tesz, mint a mesékben! – A tied megvan?

Minden nő ilyen társra vágyik! Bármennyire is szidjuk néha a férfiakat,  akadnak azért olyanok jócskán, akik királylányként bánnak életük szerelmével. Csak jól kell választani! Az igazi szerelem nem csak a filmekben lehetséges, az életben is átélhetjük a meghitt, romantikus pillanatokat. Ha az alábbi csillagjegyek közül választunk párt magunknak, szerelmi életünk tökéletes lehet.

Hirdetés

Rák

A Rák csillagjegyű férfiak a lehető legudvariasabbak a világon. Lehet, hogy néha kissé régimódinak találjuk őket, de az biztos, hogy a nőt, nőként tisztelik, és szeretik. Egy Rák férfi ágyba hozza a reggelit, eláraszt szerelmes üzenetekkel, előreenged, átadja a helyét stb. Mindent megtesz annak érdekében, hogy királylánynak érezhesd magad.

Mérleg

A Mérleg férfi nagyon kedves, diplomatikus, minden kívánságodat lesi, mindent megtesz annak érdekében, hogy boldog lehess. Úgy tűnik, a Mérleg egy tökéletes férfi, hiszen őszinte, nyugodt, és közben szenvedélyes, és kiegyensúlyozott is. A romantikát pedig a legmagasabb fokon műveli.

<<< Másra számítottál? Nézz bele a többi horoszkópba! >>>

Halak

A Halak férfi mérhetetlenül romantikus alkat, és mivel kiváló beszédkészséggel rendelkezik, szerelmét szavakba is önti állandóan. Könnyen be tudja bizonyítani, hogy mennyire szeret, elvarázsol, és levesz a lábadról. Versekkel, szerelmes levelekkel, és üzenetekkel bombáz. Mellette úgy érezheted magad, mintha egy igazi királylány lennél egy rózsaszín álomban.

Forrás

 

 

3 férfi csillagjegy, aki olyan boldoggá tesz, mint a mesékben! - A tied megvan?

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.