Orbán Viktor teszteli, hogy az ország mennyire hülye!

Tesztelik az országot! Na nem a járvány miatt, hanem, hogy mennyire lehet még hülyének nézni!

Meg azt is nézik mit lehet még kipréselni

az eddig is agyonvert egészségügyi rendszerből, az oktatási intézmények dolgozóiból, a bérből és fizetésből élők zsebéből a hónap végén.

 • Próbaképpen szépen alattomosan belerúgnak a rokkantba, a gyerekét egyedül nevelő szülőbe, az otthonában beteget ápolóba.
 • Nem emelnek családi pótlékot mert minek, de adnak Mongóliának milliárdokat mert annak kell.
 • Nem segítik a munkáját elveszítőt, mert itt kérem nincs segély, de a vadászkiállításra találnak egy kis aprót.
 • Nem adnak a munkahelyeknek bér támogatást, de a Balaton körül épül vízicsúszda, felújítanak szállodát gázszerelőnek, odavágnak pár kikötőt a vejkónak is.

Na itt viszont van némi ellentmondás,

mert a melósnak igaz nem kell járulékot fizetni, Lölönek és a vejkónak meg a kamatot, de még a támogatást sem vissza. Naponta tesztelik az Operatív derék meddig bírja húzni az ország idegrendszerét a szép egyenletesen növekvő betegszámmal. Meg az alapbetegségi halálozással. Viszont legalább megtanulsz otthon ápolni krónikus, frissen műtött, katéteres, infúziós beteget külön fürdőszobában a panel hetedik emeletén.

Ez a teszt nagyon megy, egy csomó üres ágyra lehet a kórházban vigyázni

Tesztelik a beinduló járóbeteg ellátást, ha valaki észrevette volna hogy az a várólisták miatt eddig állt. Közben repcsik hoznak maszkot meg minden utólag lefordított szart Kínából, és az megy is tovább szerte a világban, mert mi segítünk mindenkinek, a maradékot meg jól elraktározzuk. Ugandában, vagy hol még kórházat is építünk, az itthoni udvarán meg sátrat.

Tesztelik a magyart

Megmondják hogy ki az, meg ki milyen személyi számot hordjon, és azzal hol a helye a vak komondor udvarán. Tesztelik az országot október óta aztán nagyon. Ahol tökön lett rúgva a focializmus attól elvesznek bevételt, adnak neki jó sok feladatot, utána vigyorogva rúgnak bele az emberségébe. Mit számít a lakosság, az is tanulja meg a helyét, és a fejét lehajtott szavazás előnyét.

Folyamatos a tesztelés!

Megnézik, megmérik, nagy kék szar plakátokon hirdetik mennyibe is kerül neked hogy megmentsenek. Mert van ami első az egyenlők között, de az nem az adófizetők érdekében történik.

Minden ami segítene a teszten lévőknek az nem jár nekik a közpénzből, mert azt az adófizetők adták össze, viszont akkor nem mehetne a szaros pelenkát dobáló királylánynak ötmilliárd tanácsadásra.

 • Tesztelik az országot, hogy meddig lehet még a rendszert fenntartani, meddig lehet még a közpénzt haza hordani.
 • Tesztelik az országot mennyire fog össze, mikor használja végre a józan eszét, és zavarja már el a francba ezt a tetves bandát.

Addig is rotyog a pacal, és csökken a rezsi

Meg az ország önbecsülése, amit ennyi gazember tapos röhögve.

Forrás

figyu

3 hozzászólás

 • 2020.05.08 - 01:01
  Közvetlen hivatkozás

  Orbán Viktor HAZA ÁRULÓ , ELMEBETEG ,SZEMÉLYISÉG ZAVARODOTT , SKIZIFRÉNES AGY MEGBOLÁSSAL ISTENNEL , HITLERNEK , BUSZOLINIMAK ,GÖMBELSZNEK , s KI TUDJA MIMEK KÉPZELI. MAGÁT !!!
  Magyarországon született SZENKI HÁZI BITANG ” ember “, az EVOLÚCIÓ legalószintjétöl !!! MAFFIÓZÓ BÜNÖZÖ , LOP – CSAL – HAZUDIK éjjel,nappal, reggel -délbe- este !!!
  Senkit nem TISZTEL Önmagán Kivül(családját sem ) a 133 fö Viccsesen Legbátrabb Kormánýat , Holdudvarát ,Áderrel (hatályon kivüli a MKA kiiktatásával Államcsinnel ,- és 2o12.jan.1-én a FIDESZ által TÖRVÉNY – JOGSÉRZÖEN kreált MAGYARORSZÁG ALKOTMÁNYÁVAL JOG HATÁLYON KIVÜLIEN haszmálatával.)
  Koronavirús veszély helyzettel SZÁNDÉKOS
  IDÖ határ megjelése nélkül Megszavasztatta a TÖBBLET PÉNZÉRT BÓLÓGATÓ FIDESZES JANCSIKKAL. a RENDKÍVÜLI HELYZETETT – DIKTÁTOR LETT- ,s RENDELETTELI IRÁNYITÁST EGYSZEMÉLYEN , EGYSZEMÉLYI FELELÖSEGGEL GYAKORÓL !!!
  IGY ALÁRENDELTEI MOSSÁK KEZEIKET erre hivatkozással , amit ELLENE FEL IS HASZNÁLNAK vagy MÁR HASZNÁLNAK
  BUKÁS , LEHANYATLÁS ÁGÀBAN , mely tőrvényszerü , a VILÁG DIKTATÚRÁKBELI ORSZÁGOK ESETÉBEN.
  NEMZETKÖZI BIRÓSÁGON – pl.Milosevics Jugoszláv hánorú NÉPIRTÁS ,s több büncselekményért felelöségre vonas ,BÖRTÖNBEN.
  Orbán Viktór – raL SZEMBRN IS EZT KELL TENNI ,- a Magyar NÉP IRTASÁÉRT ,DILENTÁS átkondolatlam – szervezetlen …..RENDELETI INTÉZKEDÉSEIÉRT , au EU pénzek , Virus ellen mentö eszközök ELLOPÁSÁÉRT , haszmálhatatlanságuklal ,SÚLYOS EGÉSZSÉG HELYZET – GAZDASÁGI HELYZET , KÁOSZ KIALAKITÁSÁÉRT , az ELLENZÉK HELYES STRATÉGIÁINAK SEGITÖKÉSZ ELUTASITÁSÁÉR , ,s GYÜLÖLET SZITÁSÉRT , Magyarország MEGOSZTOTSÁGÁÉRT ( FÖVÁROS , VIDÉK között) FIDESZ – NEM FIDESZ emberek kőzőtt ,- Külpolitikában ANYA ORSZÁG Magyarország és KÜLHONI Magyarok( erdèly RMDSZ anyagi. támogatása JÁRVÀNY IDEJÉN , s JOGILAG NEM
  JÁRÓ szavazati felhatalmazással)HOSSZÚ a LAJSTROM ORNÁN VIKTORKA .!!!

  NINCS MIÉRT TISZTELNEM , s NEKEM Ö nem miniszter elnököm – DIKTÁTOR – Áder sem mivel hatályon kivül INGYEN ÉLÖ ….stb. és SEMMI POZOTIVAT NEM ALKOTOTT az MAGYAR NÉP ÖSSZEKOVÁCSOLÓDÁSAKÉNT , csak USZÍT – FENYEGET- BÚJKÁL – de ORBÁM PARANCSÁRA ELÖBUJVA aláir BÜN ELKÖVETÖKÉNT BÜNPÁRTOLASSAL, FIDESZESKÉNT MEGSZAVAZVA , NEM VÁLASZTVA a Magyar NÉP által.
  ÚTÁLJA A MAGYAR NÉP az EGÉSZ BOHOZKODÓ ,MAJOM …..stb. FIDESZ Orbánt , Kormányát , Holdudvart , Ádert , Hozzátartozóikkal !!!

  TÜNJENEK EL , hogy HIRMAGJUK SE MARADJON ennek az IDIÓTA – DILENTÁS NEM NORMÀLIS – SZÉGYENTELJES …stb FIDESZNEK,- kiscserkészeknek, fűrkészenek máshol( más országba ) , LEVEGŐT – HANGULATOT- JÓ ÉRZÉST RONTVA – ANYAGI – GAZDASÁGI HELYZETETT
  – PÉNZNEM LEÉRTÉKTELENITÉSSEL !
  MAGYARORSZÁGRÓL, Európából és az EGÉSZ VILÀGRÓL , a FŐLDRAJZI TÉRKÉPRŐL !!!
  A KÁDÁRI korszak is jobb volt ennél !!!
  Üdv.Horváth Zoltàn több diplomás Tanár Úr

  Válasz
 • 2020.05.08 - 10:50
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Tanár Úr! Nagyon ott van, amit leírt, én is ezt vallom. Csuti cigány és milliárdossá tett holdudvara a MI – MAGYAROK – SZÉGYENEI!!! meg is érdemeljük őket, mert annyira hülye, birka ez a magyar nép, hogy még hagyja, hogy még ami már nincs még azt is elvegye tőlünk!!! Már rég Csaucseszkus sorsára kellett volna juttatni őket!!! Egyébként semmi bajom a cigányokkal, rajta kívül! És akinek az erkölcsi mércéje csuti cigány (lopunk, csalunk, hazudunk! az ugyanolyan szar ember,mint ő, ők!) Üdvözlöm!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük