Tesztelik az országot! Na nem a járvány miatt, hanem, hogy mennyire lehet még hülyének nézni!

Meg azt is nézik mit lehet még kipréselni

az eddig is agyonvert egészségügyi rendszerből, az oktatási intézmények dolgozóiból, a bérből és fizetésből élők zsebéből a hónap végén.

- Hirdetés -
 • Próbaképpen szépen alattomosan belerúgnak a rokkantba, a gyerekét egyedül nevelő szülőbe, az otthonában beteget ápolóba.
 • Nem emelnek családi pótlékot mert minek, de adnak Mongóliának milliárdokat mert annak kell.
 • Nem segítik a munkáját elveszítőt, mert itt kérem nincs segély, de a vadászkiállításra találnak egy kis aprót.
 • Nem adnak a munkahelyeknek bér támogatást, de a Balaton körül épül vízicsúszda, felújítanak szállodát gázszerelőnek, odavágnak pár kikötőt a vejkónak is.

Na itt viszont van némi ellentmondás,

mert a melósnak igaz nem kell járulékot fizetni, Lölönek és a vejkónak meg a kamatot, de még a támogatást sem vissza. Naponta tesztelik az Operatív derék meddig bírja húzni az ország idegrendszerét a szép egyenletesen növekvő betegszámmal. Meg az alapbetegségi halálozással. Viszont legalább megtanulsz otthon ápolni krónikus, frissen műtött, katéteres, infúziós beteget külön fürdőszobában a panel hetedik emeletén.

Ez a teszt nagyon megy, egy csomó üres ágyra lehet a kórházban vigyázni

Tesztelik a beinduló járóbeteg ellátást, ha valaki észrevette volna hogy az a várólisták miatt eddig állt. Közben repcsik hoznak maszkot meg minden utólag lefordított szart Kínából, és az megy is tovább szerte a világban, mert mi segítünk mindenkinek, a maradékot meg jól elraktározzuk. Ugandában, vagy hol még kórházat is építünk, az itthoni udvarán meg sátrat.

Tesztelik a magyart

Megmondják hogy ki az, meg ki milyen személyi számot hordjon, és azzal hol a helye a vak komondor udvarán. Tesztelik az országot október óta aztán nagyon. Ahol tökön lett rúgva a focializmus attól elvesznek bevételt, adnak neki jó sok feladatot, utána vigyorogva rúgnak bele az emberségébe. Mit számít a lakosság, az is tanulja meg a helyét, és a fejét lehajtott szavazás előnyét.

Folyamatos a tesztelés!

Megnézik, megmérik, nagy kék szar plakátokon hirdetik mennyibe is kerül neked hogy megmentsenek. Mert van ami első az egyenlők között, de az nem az adófizetők érdekében történik.

Minden ami segítene a teszten lévőknek az nem jár nekik a közpénzből, mert azt az adófizetők adták össze, viszont akkor nem mehetne a szaros pelenkát dobáló királylánynak ötmilliárd tanácsadásra.

 • Tesztelik az országot, hogy meddig lehet még a rendszert fenntartani, meddig lehet még a közpénzt haza hordani.
 • Tesztelik az országot mennyire fog össze, mikor használja végre a józan eszét, és zavarja már el a francba ezt a tetves bandát.

Addig is rotyog a pacal, és csökken a rezsi

Meg az ország önbecsülése, amit ennyi gazember tapos röhögve.

Forrás

figyu

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Orbán Viktor HAZA ÁRULÓ , ELMEBETEG ,SZEMÉLYISÉG ZAVARODOTT , SKIZIFRÉNES AGY MEGBOLÁSSAL ISTENNEL , HITLERNEK , BUSZOLINIMAK ,GÖMBELSZNEK , s KI TUDJA MIMEK KÉPZELI. MAGÁT !!!
  Magyarországon született SZENKI HÁZI BITANG ” ember “, az EVOLÚCIÓ legalószintjétöl !!! MAFFIÓZÓ BÜNÖZÖ , LOP – CSAL – HAZUDIK éjjel,nappal, reggel -délbe- este !!!
  Senkit nem TISZTEL Önmagán Kivül(családját sem ) a 133 fö Viccsesen Legbátrabb Kormánýat , Holdudvarát ,Áderrel (hatályon kivüli a MKA kiiktatásával Államcsinnel ,- és 2o12.jan.1-én a FIDESZ által TÖRVÉNY – JOGSÉRZÖEN kreált MAGYARORSZÁG ALKOTMÁNYÁVAL JOG HATÁLYON KIVÜLIEN haszmálatával.)
  Koronavirús veszély helyzettel SZÁNDÉKOS
  IDÖ határ megjelése nélkül Megszavasztatta a TÖBBLET PÉNZÉRT BÓLÓGATÓ FIDESZES JANCSIKKAL. a RENDKÍVÜLI HELYZETETT – DIKTÁTOR LETT- ,s RENDELETTELI IRÁNYITÁST EGYSZEMÉLYEN , EGYSZEMÉLYI FELELÖSEGGEL GYAKORÓL !!!
  IGY ALÁRENDELTEI MOSSÁK KEZEIKET erre hivatkozással , amit ELLENE FEL IS HASZNÁLNAK vagy MÁR HASZNÁLNAK
  BUKÁS , LEHANYATLÁS ÁGÀBAN , mely tőrvényszerü , a VILÁG DIKTATÚRÁKBELI ORSZÁGOK ESETÉBEN.
  NEMZETKÖZI BIRÓSÁGON – pl.Milosevics Jugoszláv hánorú NÉPIRTÁS ,s több büncselekményért felelöségre vonas ,BÖRTÖNBEN.
  Orbán Viktór – raL SZEMBRN IS EZT KELL TENNI ,- a Magyar NÉP IRTASÁÉRT ,DILENTÁS átkondolatlam – szervezetlen …..RENDELETI INTÉZKEDÉSEIÉRT , au EU pénzek , Virus ellen mentö eszközök ELLOPÁSÁÉRT , haszmálhatatlanságuklal ,SÚLYOS EGÉSZSÉG HELYZET – GAZDASÁGI HELYZET , KÁOSZ KIALAKITÁSÁÉRT , az ELLENZÉK HELYES STRATÉGIÁINAK SEGITÖKÉSZ ELUTASITÁSÁÉR , ,s GYÜLÖLET SZITÁSÉRT , Magyarország MEGOSZTOTSÁGÁÉRT ( FÖVÁROS , VIDÉK között) FIDESZ – NEM FIDESZ emberek kőzőtt ,- Külpolitikában ANYA ORSZÁG Magyarország és KÜLHONI Magyarok( erdèly RMDSZ anyagi. támogatása JÁRVÀNY IDEJÉN , s JOGILAG NEM
  JÁRÓ szavazati felhatalmazással)HOSSZÚ a LAJSTROM ORNÁN VIKTORKA .!!!

  NINCS MIÉRT TISZTELNEM , s NEKEM Ö nem miniszter elnököm – DIKTÁTOR – Áder sem mivel hatályon kivül INGYEN ÉLÖ ….stb. és SEMMI POZOTIVAT NEM ALKOTOTT az MAGYAR NÉP ÖSSZEKOVÁCSOLÓDÁSAKÉNT , csak USZÍT – FENYEGET- BÚJKÁL – de ORBÁM PARANCSÁRA ELÖBUJVA aláir BÜN ELKÖVETÖKÉNT BÜNPÁRTOLASSAL, FIDESZESKÉNT MEGSZAVAZVA , NEM VÁLASZTVA a Magyar NÉP által.
  ÚTÁLJA A MAGYAR NÉP az EGÉSZ BOHOZKODÓ ,MAJOM …..stb. FIDESZ Orbánt , Kormányát , Holdudvart , Ádert , Hozzátartozóikkal !!!

  TÜNJENEK EL , hogy HIRMAGJUK SE MARADJON ennek az IDIÓTA – DILENTÁS NEM NORMÀLIS – SZÉGYENTELJES …stb FIDESZNEK,- kiscserkészeknek, fűrkészenek máshol( más országba ) , LEVEGŐT – HANGULATOT- JÓ ÉRZÉST RONTVA – ANYAGI – GAZDASÁGI HELYZETETT
  – PÉNZNEM LEÉRTÉKTELENITÉSSEL !
  MAGYARORSZÁGRÓL, Európából és az EGÉSZ VILÀGRÓL , a FŐLDRAJZI TÉRKÉPRŐL !!!
  A KÁDÁRI korszak is jobb volt ennél !!!
  Üdv.Horváth Zoltàn több diplomás Tanár Úr

 2. Kedves Tanár Úr! Nagyon ott van, amit leírt, én is ezt vallom. Csuti cigány és milliárdossá tett holdudvara a MI – MAGYAROK – SZÉGYENEI!!! meg is érdemeljük őket, mert annyira hülye, birka ez a magyar nép, hogy még hagyja, hogy még ami már nincs még azt is elvegye tőlünk!!! Már rég Csaucseszkus sorsára kellett volna juttatni őket!!! Egyébként semmi bajom a cigányokkal, rajta kívül! És akinek az erkölcsi mércéje csuti cigány (lopunk, csalunk, hazudunk! az ugyanolyan szar ember,mint ő, ők!) Üdvözlöm!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét