Sorting by

×

Orbán Viktort a sleppjén kívül jó barátja, a Photoshop is elkísérte Brüsszelbe? – A szemének higgyen, ne a dumának!

Szerda délelőtt bombaként robbant a hír, hogy Orbán Viktor, a foci nagy haverja kihagyja Münchenben a nemzeti tizenegy menetelését az Európabajnoki cím rögös útján, mert -mint mondták- Brüsszelben van fontos vacsorázhatnékja Giorgia Melonival, az Európai Konzervatívok és Reformerek pártcsalád elnökeével, a szélsőjobos Olaszország Testvérei vezetőjével. A rossznyelvek azon nyomban tudni vélték, hogy Orbán tudja, hogy az aréna ugyan nem lesz szivárványszínű, de az ottlévők jelentős részének a lelke igen és mint már oly sokszor, most sem akar szembesülni a valósággal.

“A miniszterelnök Brüsszelbe utazik az EU csúcsra, onnan szurkol a magyar válogatottnak”

– ezt sikerült kiötölni-hatolni a kommunikátoroknak és Havasi Bertalan rögvest le is nyilatkozta. Kisvártatva elkezdtek csöpögni a hírek, Szijjártó videóüzenetben keltette a hangulatot, hogy micsoda attrocitások érik a magyar tisztviselőket és ezzel egyenesen arányosan azokat az esetleges rászorulókat, akiknek pont azalatt a 90 perc alatt és éppen az arénában lenne szükségük konzuli védelemre. Orbán közösségi oldalának kezelői sem tétlenkedtek:

Ez komoly?

A fenti kép -hogy is mondjam finoman…- érdekesre sikeredett. Első ránézésre úgy tűnik, hogy Giorgia Meloni mintha összement volna, vagy Orbán Viktor nőtte túl magát az este, esetleg egy sámlira állították, vagy az egész találka a photoshop áldásos tevékenysége segítségével jött létre. De ez mégsem lehet! – hessegettem el az ötletem, hiszen abból a temérdek közpénzből, amit a kommunikációra fordít a kormány, biztosan futná egy szakemberre, aki ért a montázskészítéshez, de csak nem hagyott nyugodni, amit láttam. Gondoltam, keresek más képet a hölgy-úr párosról. Érdekes eredményre jutottam:

Aztaaaaa!

Aki jobban megnézi a fotókat, annak egyértelmű, hogy a középső kép kakukktojat.

A különbség a képen szereplők magassága között hirtelen a duplájára nőtt, és ez már  nem tudható be a perspektívának sem.

Ez esetben felvetődik a kérdés: biztos, hogy a miniszterelnök Brüsszelben tárgyalt és vacsorált, vagy……?

 

orbán

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

5 hozzászólás

 • 2021.06.24 - 08:36
  Közvetlen hivatkozás

  Annyira szánalmas! orbán csak egy 160 cm-es szardarab! Bár nem akarok ötleteket adni a fitymaszos félhülyéknek, de majd kitalálják hogy ahol kisebb a különbség a termetük között, az azért van mert az olasz némber magassarkúban volt! Valójában a “főmérnök” (így szólítják egymás közt a fitymasz rabszolgák) egy “daliás férfias, magas jókiállású” csak az ellenzéki libernyákok látják egy elhízott bojler alakú töpörödött ráncos aszott testű hisztis akarnok vénasszonynak!

  Válasz
  • 2021.06.26 - 08:53
   Közvetlen hivatkozás

   Ez már nekem is undorító Mármint az orbitális ról Hagyjátok már alacsony kövér gyogyó meccsre akar menni Kit érdekel De miért kell ezért kritizálni a tetteiért kritizálj átok

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.