Szurkolói karlendítés Münchenben – Ezeknek hiába beszélnek?

Napközben arról szóltak a tudósítások, miként próbálják alapozóval és sok egyéb furfanggal eltüntetni a testükre tetovált horogkereszteket és más egyéb birodalmi “jelvényeket” a müncheni német- magyarra kilátogatni készülő honi ultrák, majd elindultak ki így ki úgy. A megérkezés utáni néhány fontos és jellemző történésről tudósított Ara-Kovács Attila, nem mint a DK Európai parlamenti képviselője, hanem mint egykori újságíró.

“Orbán népe” megérkezett Münchenbe

1. Münchenben először is Hitler-köszöntéssel kezdték a magyar szurkolók. Aztán valaki megafonon szólt, hogy ezt azért mégse… A jelek szerint hiábavaló volt tehát a figyelmeztetés: mindhiába takarták el tetovált horogkeresztjeiket, lényegüket mégiscsak sikerült felfedjék a bajor fővárosban.

2. A németek a buszokat szivárványzászlókkal diszitették, ezeken vitték a magyar szurkolókat, ahelyett, hogy engedték volna őket átvonulni a városon.

3. Egyszóval Orbán hibát követett el, amikor szurkolóinak megmutatta Münchent, Münchennek pedig megmutatta a Fidesz támogatóit.

Mindez képekben….

A hvg.hu élő videóban számolt be az eseményről:

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó

 

münchen

2 hozzászólás

 • 2021.06.23 - 20:32
  Közvetlen hivatkozás

  Orbán szemét proli bandája,, félelmetes ez a mocskos cigány..de megkapja amit érdemel, jókkal kezdtek a szuper hitleri magyar szurkolók,

  Válasz
 • 2021.06.24 - 18:56
  Közvetlen hivatkozás

  Ezek “itthon”??? Csak ez a magyar söpredék csürhe képes így “öregbíteni” szép hazánk hírnevét…??? Ilyenkor szégyellem magam, hogy magyarnak születtem! Persze, van kire büszkének lenniük: szotyiköpködő, roggyant gatyás, zsebhokis törpére, aki inkább újfasisztákkal vacsorált Brüsszelben… IGEN, EZEKRE igazán büszkék lehetünk!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük