Petíció már van, mi következik: kiátkozás? – Jávor Benedekre uszult a Mindennapok Női Szemmel Egyesület

Aki rendszeresen követi Jávor Benedek közösségi médiában közzétett bejegyzéseit, pontosan értették, hogy a szemére vetett bejegyzésében nem a magyar anya és nő megszemélyesítőjét, Novák Katalint cikizte, sokkal inkább Berlusconi viselt dolgaira emlékeztetett.

Ennek ellenére sértődni lehet, demokrácia van…

Online petíciót indít Jávor Benedek leváltásáért a Mindennapok Női Szemmel Egyesület az ellenzéki politikus Novák Katalinra, a Fidesz alelnökére tett elfogadhatatlan kijelentése miatt – jelentette be az egyesület elnöke pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten – tudósította olvasóit az Origo.

A galibakeltő bejegyzés:

Jávor Benedek reakciója:

“Imádkozom, nehogy összekeverjék a meghívókat véletlenül, és Novák Katalin nehogy egy bungabunga parti szívében találja magát a keresztény családi értékekkel kapcsolatos véleménycseréje helyett”.

Szinte szóról szóra….

Király Nóra, az egyesület elnöke közölte:

Jávor Benedek közösségi oldalán egy közéleti szereplőt, egy nőt, egy három gyermekes családanyát olyan alpári, primitív módon sértett meg, ami elfogadhatatlan Magyarországon.

Lehet, hogy egy itinerből dolgoztak Novák Katalinnal, aki szóról szóra megegyezően fogalmazott felháborodásában:

Felszólítás….

Jávor Benedek Karácsony Gergely megbízásából január 1-je óta képviseli Budapestet, a budapestieket Brüsszelben – emlékeztetett Király Nóra, aki szólította Karácsony Gergelyt:

azonnali hatállyal vonja vissza Jávor Benedek brüsszeli megbízatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük