Pörköltszaftos Mátyás király! – avagy „hogyan legyünk szimpatikus népgyermeke” kezdő diktátoroknak íródott kiskáté

Mifene! A Kedves Vezető most pörköltszaftos Mátyás királyt játszik? Szép! Van itt minden, mint a moziban. A „hogyan legyünk szimpatikus népgyermeke”, kezdő diktátoroknak íródott kiskáté 1-41 oldaláról, betűről-betűre minden. Unoka, kérem alássan-derékból csikorgó meghajlás, pacsizás, lehelt kézcsók.

Szerepel ugyan még az alapműben a kutya

és a nő is, ezekre buknak ugyanis a népek, de azt már kimaxolta a vak komondoros Balogh József, a csajokat – a kurva, mint megnevezés nem, mint intézmény viszont nagyon is szalonképes az uraknak – meg Borkai polgármester úr, lólengésben és egyéb, amúgy tízpontos, szabadon választott svédtornagyakorlatokban. Így ezek most felejtősek.

Úgy első blikkre nagyon gáz. Másodikra is

Nemán’! Ennyire tellett? Két század TEK-es, a fele villanyoszlopnak, a másik fele tán kukának álcázva a karmelita előtt, mesterlövészek, anyám tyúkja, negyvenhat kamera, rendező-csapó-világosító, stylistok – Azokat azonnal rúgjátok ki! Nem ragoznám, de maradjunk annyiban, nem a legelőnyösebb képét sikerült megtalálni Mátyás királyunknak. Nagyon nem! – öltöztető – pffű, öcsém!

És, mi volt a megrendelés? Kézcsók? Vegyük sutykóra a feelinget?

Mert az királyul bejött. – meg, persze a statiszták. Tudják, láttuk! Olyan pajtatuningos, NER-es fajták. De, most tényleg! Nem sül le a képetekről a maradék bőr is? Ennyire kapzsik vagytok, nehogy már meg kelljen fizetni egy valódi ifjú párt, hát kölcsönöztetek egyet? Ember, ennyire hülyére vesztek mindenkit, vagy ennyire egybites már tényleg ott mindenki?

Figyumán’! Hát ők futnak néhány másik állami reklámban is.

Vagy jóvanazúgy’? A Kedves Vezetőnek, a milliókkal kitömött kommunikációs csapatnak, meg a mangalicaszerelő naccs’úrnak már ennyire nem telik? Már nem anyagilag. AGYILAG! Mert az elébb emlegetett kiskátét, bizony el kellene valakinek olvasni. Abban kaninagy betűkkel ott a figyelmeztetés, hogy

Mátyás királyosat nem játszunk fizetett statisztákkal, mert megbukunk!

Arthur Jay Finkelstein, a gyűlölet karmestere, a Soros-, és migránskampány atyja, meg, most vigasztalhatatlanul zokog a pokolban. Joggal! Mert ez a vég. Mert ócskák vagytok, nevetségesek, szánalmasak! Mellé még a végtelenségig igénytelenek és gyávák is! Pörköltszaftos Mátyás király! Ja! Ne röhögtessetek!

 

mátyás

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Pörköltszaftos Mátyás király! – avagy „hogyan legyünk szimpatikus népgyermeke” kezdő diktátoroknak íródott kiskáté

  • 2021.05.24 - 20:21
    Közvetlen hivatkozás

    Ez a bocskoros szöröstalpú cigány suttyó hülyére akarja venni a népet ezzel a szinjátékkal??? hát nem jött be idióta,, annyira primitiv minden megmozdulása, elég volt ebből beteges zsirpacniból és bandájából

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük