Sorting by

×

Rákay Philip Kálmán és az Ő baromi népszerű közösségi oldala – Hadházy képviselő utánanézet…..

Szombat óta bevallottan is beindult a választási kampány-időszak, így teljesen természetes, ha a versengő felek kihasználják a kínálkozó lehetőségeket. Nagyságrenddel több pénzt tudnak beletolni a regnáló-közeli megszólalók a közösségi médiában való megjelenésbe, ennek ellenére még azt is hirdetéssel népszerűsítik, hogy mennyire elnyomottak a “nemzeti hangok”.

Rákay úr, a Megafon öregje….

Az egykor 2 millió lelkes Fidesz-hívőt vizionáló kormánymegszólaló és a többi Megafon-kreátum hétről hétre büszkén jelentik, – persze hirdetésben- hogy toronymagasan vezetnek megtekintés- és rekció-számban az ellenzékiekkel szemben.

Hadházy Ákos belenézett Rákay úr portfoliójába….

“A propaganda kifizetődő (csak sokba kerül nekünk, adófizetőknek).

A felső képen Rákay ‘Philip’ Kálmán érkezik a Fidesz kihelyezett frakcióülésére. A Mercedes, amiben ül, felszereltségtől függően akár 80 millió forintba is kerülhet (ebből nagyjából 300 tonna akciós csirke farhátra futná).

Philipnek nagyon bejött a propaganda, a válság és a cég teljesen üres honlapja ellenére 2020-ban is sikerült kivennie 200 millió osztalékot a tulajdonában Norton Consulting Zrt-ből.

A nagyobb baj a jobb alsó képen látszik:

a múlt héten is sikerült 7,6 millió forintért hirdetnie a Facebook-oldalát, amire egyébként csak kevesen lennének kíváncsiak.

Az elmúlt években pedig már

százmilliót költött arra, hogy az arcunkba tolja a kormánypropagandát.

A hülyének is megéri – neki legalábbis biztosan!”

Kapcsolódó

 

Rákay Philip Kálmán és az Ő baromi népszerű közösségi oldala - Hadházy képviselő utánanézet.....

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.