Sorting by

×

Egy kijelentés és végzetes következményei – Reagált a gyermekbántalmazással vádolt színész!

A mai nappal az összes munkámat elvesztettem. Egy sorozatban forgattam közel egy hónapot, onnan azonnali hatállyal kirúgtak, mással forgatják újra a jeleneteimet és a szeptemberi előadásaim 99 százalékát is lemondták – ahogy a színházak fogalmaztak, kivárnak, mi lesz ebből az egészből – írta meg a gyermekbántalmazással vádolt Molnár Gusztáv reakcióját idézve a Blikk.

Molnár Gusztáv, a Drága örökösök sztárjának exe azt állította: feljelentést tett a férfivel szemben, mert az megütötte kisfiukat. A színészre nézve végzetes következményei lettek a kijelentésnek, amiről most a blikk.hu-nak nyilatkozott.

Egy válás sosem könnyű, nekünk nem is sikerült jól. A válás óta küzdök azzal, hogy egyikünk A-t mond, a másikunk B-t. Hónapok óta nem beszélünk Ildikóval, a gyerekkel kapcsolatban is a férjével kell egyeztetnem, amit méltatlannak érzek. Tudtommal nem jelentettek fel gyermekbántalmazásért: garázdaságért jelentettek fel, mert összeverekedtem a férjével, amely miatt egyébként én is feljelentettem őt könnyű testi sértés miatt.

“Azért vagyok a legcsalódottabb és azért nem akartam eddig reagálni, mert ebből egy ember jön ki rosszul, a fiam

Ha valóban bántalmazó lennék, akkor eddig miért nem kért távolságtartási végzést, miért nem kért látleletet? Furcsának találom, hogy Ildikó korábban kért már gyámügyi vizsgálatot, amit aztán pár nap után visszavonatott.

Molnár Gusztáv azt is hozzátette:

volt párja korábban azzal fenyegette, hogy tönkreteszi őt.

Előzmény

Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától

– kezdte zaklatottan az ex feleség, Ildikó.

Benedek elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben.

Ildikó elmondása alapján ekkor a színész és új kedvese hazavitte a kisfiút, ám továbbra sem alakult minden zökkenőmentesen

Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult. Azonnal hívtam a rendőrséget, hogy elmondjam, mi történt, vasárnap pedig bementem feljelentést tenni. Már a kapcsolatunk során is voltak problémáink Gusztival, és előfordult, hogy bezárkóztunk a fiammal a szobájába, mert féltünk tőle. Sajnos később sem lett jobb a helyzet, a saját hibáiért pedig Benedeket hibáztatta, azt mondta a gyereknek, hogy azért készült ki, mert ritkán látja

– magyarázta lapunknak a kétségbeesett anyuka.

Szegény nem akart már az apjával lenni, de ment, mert félt, hogy miatta lesz öngyilkos. Az sem volt ritka, hogy Guszti annyira részeg volt, hogy a párja, Vivien hívott engem, vagy írt nekem: vigyük el Benedeket, mert nincs ott biztonságban. Akkor három hónapig nem is engedtem oda, és a gyámügyhöz is elmentem, de arrogáns, nemtörődöm módon lesöpörték az ügyünket. (forrás)

A teljes riportot ide  és ide kattintva olvashatja.

Kapcsolódó

Fotó: szinhazonline.hu

 

gyermekbántalmazás

átver

Egy hozzászólás itt: “Egy kijelentés és végzetes következményei – Reagált a gyermekbántalmazással vádolt színész!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.