Reggeli neba….: „A DK, a Momentum és az MSZP nem ellenzék, hanem ellenség, nemcsak a magyar kormányé, hanem a magyar nemzeté, mindannyiunké.”

Kedves fenti pártok szimpatizánsai! Pilhál Tamás, a Pesti Srácok újságírója szerint nemzetárulók vagytok! Egyenes beszéd, na jó, kicsit nácoid, de a görbületével nincs baj.

„Mostanáig óvatoskodva mindig azt írtam: a magyar ellenzék ellenségként viselkedik. Tehát csak úgy viselkedik, de nem az. Mostantól nem óvatoskodom”

-vág bele a tollforgató, majd fokozatosan önti el a ki tudja mi az agyát és belehúz:

„A DK, a Momentum és az MSZP nyugati nagyhatalmak érdekeit képviselő, idegen zsoldban álló ügynökszervezetek, Magyarországra telepített ócska kis végrehajtók.”

(Virág elvtárs már itt kezdte megnyalni a szája szélét, ezt még ő sem tudta volna ilyen szépen és kereken megfogalmazni.)

“Soha, egyetlen pillanatig sem képviselték semmiben a magyarság érdekeit. Ily módon nem tekinthetők magyar szervezeteknek, nem a magyar ellenzék részei, hiszen valójában külföldiek. Ebből kifolyólag a jövőben nem szabad őket haza-, illetve nemzetárulással vádolni. Az ő hazájuk Brüsszel, a leendő „Európai Egyesült Kalifátusok” meg a homoszexuális felvonulás háromszöge….”

(Ettől a levezetéstől már Marine Le Pen szívét is melegség járta át, mármint ha feltételezzük, hogy lelkes olvasója PS-nek) 

pilhál-tamás-
Pihál Tamás Fotó: google-news

Mindezt miért?

A Momentum-os, MSZP-s és DK-s képviselők (Donáth Anna, Cseh Katalin, Dobrev Klára, Molnár Csaba, Ara-kovács Attila, Rónai Sándor és Ujhelyi István) nemmel szavaztak bizottsági és parlamenti kinevezésekre a fideszes jelöltek esetében, a kormánypárt ezt hivatalosan „a magyar érdekkel szembeni áskálódásnak” nevezte.

De vissza Pihál véleményéhez….

“A DK, a Momentum és az MSZP azért sem részei a magyar ellenzéknek, mert ők nem ellenzék, hanem ellenség – nemcsak a magyar kormányé, hanem a magyar nemzeté, mindannyiunké.”

Hogy ne legyen kétség, felhívás „bármire”!

„Lehet bámészkodva várni a következő orvtámadásukat a magyar nemzet ellen, és majd újra megdöbbenni rajta. Javaslom, ne tegyük. Semmi meghökkentő nem lesz benne. Kezeljük őket úgy, ahogyan ők minket: ellenségként. S ennek megfelelően viszonyuljunk hozzájuk. Bármilyen eszköz megengedett a védekezéshez.”

A kommentek szerint, van kereslet a buzdító szavakra:

„Maximálisan egyetértek az írással !. Többször írtam már én is, többféle formában, hol finomabban, hol durvábban, akár durva poszttal is megfejelve/ami nem tetszést váltott ki, mert nem értették, mit akarok kifejezni/, hogy aki eddig is 2006 után ezekre szavazott, az mind egytől egyig elmeroggyant! Ezekről az emberekről sajnos, nem tudok tisztelettel írni, beszélni, mert nem érdemlik meg! Nem veszik észre, hogy sajátjaik ellen, hazájuk, népük ellen acsarkodnak, mocskolódnak? És a szavazótáboruk még adja is alájuk a lovat! Hát, ezért agybetegek azok is!”

„Egyetértek a cikk szerzőjével. Erő ellen nagyobb erővel!”

„Kiközösíteni, kitagadni őket! Elhatárolódni, nem szégyenkezni miattuk! Minden politikai tényező előtt világossá tenni, hogy ügynöknek tartjuk őket és úgy is bánni velük.”

„Nem! Nem ellenségek, hanem BETEGEK az egyik szellemileg a másik testileg! Kissinger monda vala” nem kell küzdeni ellenük úgyis megdöglenek maguktól!!! Kár pazarolni a pénzt rájuk!”

„És milyenek vagyunk mi, az ún többségi magyarság? A kormány semmilyen eszközt nem enged meg a védekezéshez… mi hogyan kezelhetjük őket másként, mint eddig, méla de egyben dühödt utálattal, gyűlölettel.. És? Minden marad a régiben, egyre agresszívabbak lesznek, mert megtehetik következmények nélkül. Normális helyeken a hernyókat el szokták taposni..?!”

Még jó, hogy a menekültek nem tudták elvenni a kultúránkat! Mi lenne úgy mivélünk, Magyarokkal?

Egy hozzászólás itt: “Reggeli neba….: „A DK, a Momentum és az MSZP nem ellenzék, hanem ellenség, nemcsak a magyar kormányé, hanem a magyar nemzeté, mindannyiunké.”

 • Avatar
  2019.07.29 - 13:28
  Közvetlen hivatkozás

  Helyes a dörgés,Oroszlán!
  Az lesz a szép. ha felkel a magyar nép, és elküldi a baloldalt oda, ahol már vannak az emberek nyomdafestéket nem tűrő megfogalmazása szerint.

  Az lesz a szép. ha kipakoltatják a maradék baloldali vagyont az asztalra, és akkor lesz mész a kórházakban a plafonra, lesz orvos, gyógyszer, és ügyelet.Mert ez már a nép ügye lett, hogy azok, akik képviselőknek tartották magukat és felvették az apanázsokat csak saját magukat képviselték.Tessék elvenni az MSZP pénztárnoktól a bugyellárist,abból lehet venni tomográfot,lélegeztetőt,laborfelszerelést, és adni 1 havi nyugdíjemelést.Mert az a népé, nem a ripacsoké.OKÉ?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük