Nem volt hiábavaló a rengeteg millió közforint, a Ripost szerkesztősége tele van talpig felkészült oknyomozó újságíróval! Vagy mégsem? Lehet, hogy pártutasítás alapján voltak „éles szeműek”? Döntsön Ön!
[mnky_ads id=”10551″]

A nagy leleplezés

Az orgánum szerint Vona saját nyomatékos utasítására került a Jobbik logójába a félhold. Az egyszerű pártkatonák vitorlának látják, de igazából ez nem az. Jóval inkább hajaz a híres iszlám jelképre, a vörös félholdra. Ez aztán a szakma csúcsa!
[mnky_ads id=”10552″]
A Ripost „oknyomozói" feltárták Vona és a Jobbik valódi arcát 1

- Hirdetés -

Hogy mindenki jobban lássa:

A Ripost „oknyomozói" feltárták Vona és a Jobbik valódi arcát 2

…és még jobban:

A Ripost „oknyomozói" feltárták Vona és a Jobbik valódi arcát 3

Feltehető, hogy ilyen hírek tömkelegével áll majd elő a kormánymédia a hátralévő két hónapban. Alig várjuk, hogy mit hoznak ki mondjuk a 444.hu, vagy az RTL logóját vizslatva. Ha van ötlete, várjuk a [email protected] email címre és közreadjuk megfejtését.
[mnky_ads id=”10553″]

Már Gyurcsány a stróman

Újabb milliókat fizethet, kedves olvasó a Ripost és az Origo helyett!

(forrás: index.hu)

1 hozzászólás

  1. kár a szóert.csak olyan johet aki nato kamat nyet fuggetlen ft-tal operal.nemzetkozi kamuadossagos kopasztasra beinteni es evi 3 milliard euronyit sajat tervezesu kivitelezesu ipari termékekre uzemekre meg ilyesmi.ehhez vedelem kell.az oroszokat behivni 20 evre 5 ezer fövel csucstechnikaval es csereben állig felfegyvereznek es 400 ezer fiatal orosz fiu lany szakmunkastol mernokig jöhet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét