Semjén Zsolt megint összevissza beszélt, és ez még a jobbik lehetőség

Semjén Zsoltnak Orbán Viktor kedvenc miniszterelnök-helyettesének már megint elgurul a gyógyszere, és maga sem vette észre milyen -szó szerint- mocskos öngólt lőtt szeretett nemzete kapujába.

Zsidók menjetek haza!

Semjén Zsolt a tőle megszokott magabiztossággal beszélt zöldeket, de nem csak úgy ám, hanem némi antiszemitizmussal is megspékelve. Arról, hogy a miniszterelnök-helyettes valóban antiszemita-e meg van a véleményünk, de erről most nem szólnánk. Beszéljen helyettünk az érintetett maga, úgy ahogy Lendvai Ildikó tű pontosan látja:

Istenem, milyen sanda, álnok, ostoba mondat

FRISS HÍREK>>>>>>>>>>

Semjén Zsolt a Magyar Diaszpóra Tanács ülése után kifejtette, hogy a magyar kormány nemzetpolitikája olyan, mint Izraelé.

“Izrael is kiáll minden állampolgára mellett, és minden zsidó pontosan tudhatja, hogy van egy ország, ahová hazamehet: Izrael.”
Ami mögötte van:
1. A miniszterelnökhelyettes meggyőződése, hogy az ő nemzetpolitikájukat bírálók a liberális összeesküvés részesei, s mint ilyenek, nyilván zsidók vagy zsidóbérencek. (Ezért szoktak a “biboldó, bibsi” mintájára libsikről beszélni.) Azt találta tehát a majd őket leginkább megsemmisítő érvnek, hogy a magyar kormány csak Izrael példáját követi. Na, erre varrjatok gombot, libsik! Nektek már a zsidó állam se jó?
2. Ezek szerint minden zsidó igazi hazája Izrael. Nem itthon van itthon, hanem oda mehet haza. Ezt szokták a Semjénnél kevésbé finom lelkek így megfogalmazni: “Zsidók, menjetek haza!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük