Városi kurír
A napi fontos.

Sikerült 500 Orbánnal egyetértő, elégedett anyukát találni és közöttük közvéleményt kutatni

Kérdezni tudni kell!

0 733

Az Orbán Viktor évértékelőjén ismertetett és temérdek kérdést felvető családi akcióterv csodálatos voltát megerősítendő, sikerült 500 kisgyermeket nevelő édesanyát találni, akik rém boldogok és “fontolgatják”, hogy a nap, mint nap pontosítottak ellenére igénybe veszik azt.

Hétből hat jöhet! Kérdezni tudni kell!

A családvédelmi akcióterv hét intézkedéséből átlagosan hatot támogatnak a kisgyermekes anyák a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) friss közvélemény-kutatása szerint – mondta az intézet elnöke az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.

A honlapra kattintva ez az első mondat:

Sok szeretettel köszöntöm a magyar Kormány által létrehozott Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért (KINCS) honlapján!

Együttműködő partnereik sorában van az a Ficsak egyesület, amelyik beelőzte őket – vagy pont a ráerősítés okán –  egy nappal korábban a témában.

Kérdések Orbán “bűvös” heteséről?

Fűrész Tünde elnöki minőségében hozzátette:

az akcióterv bejelentése utáni hétvégén az intézet ötszáz, öt év alatti gyereket nevelő édesanyát kérdezett meg reprezentatív közvélemény-kutatása során. A felmérés szerint a kisgyermekes anyák 98,6 százaléka egyetért a családvédelmi akciótervvel.

Minden megkérdezett egyetért…..

Legtöbben a bölcsődefejlesztésekkel, a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) bővítésével értenek egyet, de nagyon népszerű a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása is

Elmondta:

  • a megkérdezettek közül a gyermekvállalási kölcsön, a bölcsődefejlesztés és a nagyszülői gyed az egygyermekesek körében a legnépszerűbb, míg az autóvásárlási támogatás és a négygyermekes anyák szja-mentessége értelemszerűen a nagycsaládosok körében népszerű.
  • a megkérdezettek kétharmada fontolgatja, hogy igénybe veszi valamelyik intézkedés nyújtotta lehetőséget

(forrás: MTI)

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ