Sikerült 500 Orbánnal egyetértő, elégedett anyukát találni és közöttük közvéleményt kutatni

Az Orbán Viktor évértékelőjén ismertetett és temérdek kérdést felvető családi akcióterv csodálatos voltát megerősítendő, sikerült 500 kisgyermeket nevelő édesanyát találni, akik rém boldogok és “fontolgatják”, hogy a nap, mint nap pontosítottak ellenére igénybe veszik azt.

Hétből hat jöhet! Kérdezni tudni kell!

A családvédelmi akcióterv hét intézkedéséből átlagosan hatot támogatnak a kisgyermekes anyák a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) friss közvélemény-kutatása szerint – mondta az intézet elnöke az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.

A honlapra kattintva ez az első mondat:

Sok szeretettel köszöntöm a magyar Kormány által létrehozott Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért (KINCS) honlapján!

Együttműködő partnereik sorában van az a Ficsak egyesület, amelyik beelőzte őket – vagy pont a ráerősítés okán –  egy nappal korábban a témában.

Kérdések Orbán “bűvös” heteséről?

Fűrész Tünde elnöki minőségében hozzátette:

az akcióterv bejelentése utáni hétvégén az intézet ötszáz, öt év alatti gyereket nevelő édesanyát kérdezett meg reprezentatív közvélemény-kutatása során. A felmérés szerint a kisgyermekes anyák 98,6 százaléka egyetért a családvédelmi akciótervvel.

Minden megkérdezett egyetért…..

Legtöbben a bölcsődefejlesztésekkel, a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) bővítésével értenek egyet, de nagyon népszerű a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása is

Elmondta:

  • a megkérdezettek közül a gyermekvállalási kölcsön, a bölcsődefejlesztés és a nagyszülői gyed az egygyermekesek körében a legnépszerűbb, míg az autóvásárlási támogatás és a négygyermekes anyák szja-mentessége értelemszerűen a nagycsaládosok körében népszerű.
  • a megkérdezettek kétharmada fontolgatja, hogy igénybe veszi valamelyik intézkedés nyújtotta lehetőséget

(forrás: MTI)

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük