Szanyi Tibor: katolikus kecskékre bébi káposztát

Kásler Miklós még miniszter korában gondolt egy nagyot, s Nobel-békedíjra javasolta Böjte Csabát. Az illetékes testület állítólag be is fogadta a javaslatot a 2023-as esztendőre nézvést, bár ebben vannak kétségeim, minthogy a Nobel-békedíjra való jelölések sorsát erős diszkréció szokta övezni, jóllehet utólag már kevésbé.

Van azonban egy olyan érzésem, hogy Böjte aligha fogja ezt a címet elnyerni

Nem mintha a döntnöki szerepkörben lévő norvég parlamenti képviselők adott csoportja ne tudna katasztrofálisan rossz döntéseket hozni, hiszen elég abszurd ötletekkel szokták őket bombázni. Volt már jelölt Hitler, Sztálin és Mussolini is, de szerencsére őket megúsztuk.

Remélhetőleg Böjtét is ki fogják rostálni, ha másért nem, hát azért, mert manapság még tévedésből sem illik pedofil bűnözőknek falazó szentfazekakat a világ egyik legnagyobb erkölcsi díjával illetni.

Frivol, de II. János Pál pápa konkrétan ‘anno’ egyszerre áldotta meg a hozzá audienciára érkező Jeffrey Epstein-t és Ghislaine Maxwell-t. Ferenc pápa bizonyosan nem tenne ilyet, lévén Epstein már meg is halt a börtönében, Maxwell pedig épp frissen kapott 30 év sittet kiskorúak abuzálásáért. Böjte helyesen látja, hogy kellő bizonyosság esetén neki is kijárna jó pár év kasztni, de egyelőre csak az egyik árvaházának egyik dolgozóját ítélték el szintén 30 évre a rá bízott árva gyermekek egy évtizeden át történő kínzásáért és megerőszakolásáért.

Katolikus egyházfik tehát nem csupán tévedésből, hanem szántszándékkal is szoktak bűnpártolni és bűnözni egyaránt

Még csak nem is kispályás léptékben, hanem több százezres nagyságrendben, hogy pusztán a kanadai, vagy a német klérus nyílt beismeréseit vegyük alapul. Márpedig nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy egy világvallás esetében akár milliókra tegyük az áldozatok becsült számát.

Cinikusan szólva a Böjte-féle társaság a maga szintjén nem csinál(t) semmi égbekiáltóan különlegeset, csupán az egyik emberük csúnyán lebukott. A híradásokat olvasva azonban elképesztő az a háttér, hogy Böjte árvaházakként működtetett pénzgyáraiban mindennemű képesítés nélkül tevékenykedhet a személyzet, konkrétan tehát bárkit ráeresztenek a védelemre szoruló gyermekekre.

Innentől kezdve semmi nem véletlen

Van egy vallás, amelynek papjai hivatalból el vannak tiltva a családalapítástól, kiváltképp a szexuális élettől, ám ezek a mentálisan elfojtott életű figurák ezrével kapnak a kezeikhez leromlott sorsú gyermekeket azzal az álszent szöveggel, hogy közösséget kínáljanak nekik. Ha a katolikus egyháznak nem lennének az évezredes kiváltságai, hanem csupán a mondott szövegeiket és a tényleges helyzetüket vizsgálná egy bíróság, simán életfogytigra ítélné minden egyes aktivistáját, illetve úgy felszámolnák a szervezeteiket, mint a sicc.

Ha a katolikus tanokat valaki egy bíróság előtt adná elő a védőbeszéde indoklásaként, tán még elmeorvosi szakértőket is bevonnának az ítélet meghozatalába. A skizofréniát növeli, hogy a katolikus egyház nyíltan melegellenes, miközben a főhősüknek eleve két apja volt, ezen felül a kizárólag férfiakból álló papi testületüknek szóban forgó tagjai 99 százalékban kisfiúkat erőszakolnak meg. És mindezt a rettenetet ráadásul adómentesen adhatják elő.

Ma, amikor a felvilágosult világban még a felnőttek szintjén is súlyos éveket lehet kapni egy-egy kéretlen seggrepacsiért, bizonyos katolikus hím szörnyetegek szinte nyakló nélkül dugdoshatják a péniszüket 8-10 éves kisfiúk szájába, vagy ánuszába.

Távol álljon tőlem az általánosítás! Viszont ami sok, az sok.

Kapcsolódó

Háttér

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest