Szemüveges és borostás? – akkor Ön lehet Soros fia!

A Pride felvonulás jó terepet biztosított az undorkodásra kiéhezetteknek. Például, ha valaki nem borotválkozott pár napja és ráadásul fekete keretes szemüveget viselt, az mind potenciális Soros-gyereknek minősült. Ebbe a zsákutcába gyalogolt be a P.S. is.

A “nagy leleplezés”

A Pesti Srácok a szélsőjobboldali Youtube-csatornára hivatkozva írja, hogy

“Soros György Alexander nevű fia és társaságában egy fekete férfi is felvonult a múlt hétvégi Budapest Pride-on”.

Csakhogy a tipp nem jött be, a videón nem Alexander Soros látható, hanem az index.hu olvasója, Péter. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be.

https://youtu.be/Vud7rQKpI6o

A Pesti Srácok a Péter melletti fekete fiúról azt írja, hogy ő lehet Alexander Soros barátja, Maxwell Osborne, aki a Soros-hálózat részeként rendszeresen

“beleszól a magyar politikába”.

Biztos ez? Kit érdekel, jól hangzik….

A portál megtalálta a két férfit. Péter nevet a dolgon:

“Még itt is feldolgozás alatt áll, néha két kacagás között nem hiszem el, és megint megnézem. Úgy tűnik, komoly. Lassan megkezdem a masszív guglizást, hogy mit örökölhetek majd a CEU-n kívül”

Jason erősen gondolkodik a peren, és attól tart, hogy a cikk miatt támadások érik:

“Először én is csak nevettem rajta, mert minden, ami a cikkben szerepel, az 100 százalék hazugság. Peti nem Alexander Soros, mi nem járunk, és én sem vagyok Maxwell Osborne. De minél többet gondolkodom, annál frusztráltabb és idegesebb vagyok. A Youtube-videó címe nagyon sértő, és nem akarom, hogy bárki felismerjen az utcán emiatt. Azt szeretném, hogy a videót töröljék és gondolkodom, hogy beszélek egy ügyvéddel, milyen lehetőségeim vannak még.”

A P.S. tisztázná….

Persze a maguk módján. Erről szóló cikkük leadjében újra leírják állításaikat – hátha valaki nem olvasta – majd hozzáteszik: “Olvasóink véleménye ugyanakkor megoszlik arról, hogy a videón látható fekete férfi és Osborne azonos személy-e (vélhetően nem) – írtuk szerdán. “. Az írás végén a következő olvasható:

“Pétertől” és “Jasontól” azt kérjük, ne csak az Indexnél, hanem a PestiSrácok.hu szerkeszto@pestisracok.hu levélcímén is jelentkezzenek, hogy tisztázhassuk a helyzetet, indokolt esetben helyreigazítást közölhessünk.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük