Kiemelt hírekVoks 2022

Szitka Péter, a renitens MSZP-s: Dobrev, én akkor is rád szavazok!

Szitka Péter, a renitens MSZP-s: Dobrev, én akkor is rád szavazok!

Márki-Zay Pétert támogatja az MSZP az ellenzéki előválasztás második fordulójában – derült ki a párt csütörtöki közleményéből, amiben azt írják, szerintük Márki-Zaynak van 2022-ben nagyobb esélye Orbán Viktor ellen. Tóth Bertalan, az szocialisták társelnöke pénteken már le is szavazott Márki-Zay Péterre, és erre kérte azokat is, akik még nem voksoltak a második fordulóban.

A különvélemény

Szitka Péter, Kazincbarcika MSZP-s polgármestere Facebook-videóval reagált arra, hogy MSZP Márki-Zay Pétert támogatja az előválasztáson:

“Nem tudom, hogy az országos MSZP központban mit éreznek?! Nálunk akármennyi szocival beszélek, mindenki Dobrev Klárát támogatja.”

A hozzászólásokból…

“Néhány gyáva, megalkuvó MSZP-s vezető, köztük a párt egyik társelnöke, döntött úgy, hogy a jobboldali miniszterelnök-jelölt mögé áll. Szerintem a párt tagságának többsége – ahogy én is – a baloldal jelöltjére, Dobrev Klárára fog szavazni.”

“Nagyon hiányoljuk hogy nincs a Piacnál kihelyezve szavazó stand többen kerestük nekünk idősebeknek a fő tér messze van”

“Hajrá Összefogás!!! Hajrá DOBREV KLÁRA!!!”

“MSZP ?most agonizal.”

“Akkor is Stop Apró klán. Stop Szitka”

“En MZP-t tamogattam. Szocialdemokratakent. Miskolcrol.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Szitka Péter, a renitens MSZP-s: Dobrev, én akkor is rád szavazok!

About Author

Szólj hozzá!