BanánköztársaságKiemelt hírek

Zsarolgatunk, zsarolgatunk?! – Az átvilágító ügyvéd kitálal

A jog szégyene és a szégyen joga!

Az előválasztás első fordulója után meglepődve tapasztalhattuk, hogy MZP minden előzetes kutatási eredménynél jobbat ért el. Már akkor megírtam, hogy ez a Fidesz szavazataival sikerülhetett, aki így akarja szétverni az ellenzéki együttműködés. Nem lehetett ördögtől való a gondolatom, hiszen Lázár János maga is nyilatkozta, hogy MZP indulása a Fidesz 100 %-os győzelmét eredményezi a végső választáson.

Szerintem

Dobrev Klára a vitában magasan bizonyította jobb felkészültségét, alkalmasságát, de erről természetesen másnak más lehet a véleménye. Ez így is van rendjén. Viszont ezek a zsarolás szövegek nagyon undorítóak. Trump kampányában alkalmazták a napi gyilkos letámadásokat. Hazudj valami nagyot a vetélytársadról, amin óriásit hörög a nép, aztán egy-két nap múlva hátrálj ki belőle csendesen! Bizonyíték nincs, vagy ha van, akkor egészen lapos, ezerféleképpen értékelhető, de nem kétséget kizáró! Inkább csak politikai vélemény jellegű.

Karácsony kijelentette, hogy Gyurcsány sms-ben zsarolta

Erre a DK elnöke felhatalmazta, hogy hozza nyilvánosságra az üzenete. A Klub Rádióban Molnár Csaba DK-s politikus ismét és kifejezetten kérte Karácsonyt, hogy mutassa meg az üzeneteket. Erre Karácsony-

”Én a magam részéről kiszállok ebből a konfliktusból.”

Ennyi. Bizonyíték sehol.

MZP a vitában is azzal vádolta a DK-t,

hogy Popovics Judit civil jelöltet Komárom-Esztergom megyében a jelöltségtől való visszalépés érdekében megzsarolták. Még a vita alatt ezzel összehangoltan megjelent a facebookon Popovics posztja erről és arról, hogy még államtitkári pozíciót is belengettek neki. Meg fenyegetést kapott arról, hogy a macskáját felhúzzák a kerítésre és szülei, gyerekei is szóba kerültek. A 24.hu-nak részletesen nyilatkozott.

A cikket olvasva elképzeltem, amint a fideszes terrormédia által újabban folyamatosan részegnek beállított Gyurcsány letol egy litykó kisüstit, aztán álarcban elmegy Esztergomba az éj leple alatt. Ott a sarki közértben vett darab parizerrel kicsalogatja Popovics macskáját az udvarról, majd szájba veszi a nyakát és kiszívja a vérét. Aztán megtörli véres képét a macska szőrével, majd kiakasztja a tetemet a kerítésre!

Közben viszont kiderült az igazság

Nem Dk-s zsarolás miatt lépett vissza Popovics Judit a jelöltségtől. Hanem az Országos Előválasztási Bizottság egyhangúlag elutasította a jelentkezését a szükséges indulási feltételek hiányában.

De most komolyan?! Ennyire hülyének nézik a magyarokat.?!

Hát igen. Sajnos okkal. Van aki ezt nálunk beveszi. Ebből egyértelműen kiderül, hogy semmilyen konkrét zsarolást nem tud állítani Popovics a DK részéről, nemhogy bizonyítani. De addigra a hír már kimegy a sajtóba, a facebookra és ezen csámcsog a sok agyhalott. MZP meg ezen hörög a vitában! Szégyellje magát. De nagyon!

A vita előtt MZP kijelentette

“A Jobbikosok nem árulók, csak Jakab állt össze Dobrevvel.”

Vagyis Jakab Péter áruló, mert összeállt Dobrevvel. Aztán a vitában jön a smúzolás, meg a bájmosoly

A Haza érdekében még a te Gyurcsány szagodat is elviselem Klárici!

A budapesti és a vidéki, ellenzéki értelmiség jelentős része még mindig a gyurcsányozással van elfoglalva

és nem veszi észre, hogy ezzel még mindig Orbán-Finkelstein karakter gyilkos propagandájának kottájából játszik. Miközben eltelt tíz éves Fidesz uralom és egyértelműen kiderült, ha Gyurcsány hibázott is valamiben, (ki nem hibázik?), Orbánék az ország teljes anyagi és erkölcsi kifosztásával milliószor nagyobb kárt okoznak nekünk naponta. De az ellenzéki értelmiségiek egy része is még mindig az őszödi szöveget nyomja.

Tényleg ennyi a megvezethető idióta nálunk?! Még mindig a Vezér kommunikációs tenyeréből esznek?!

De ha már Karácsonynál és a zsarolásnál tartunk

Én tudok arról, hogy Karácsonyt valaki valóban megzsarolta politikai értelemben. Ennek kapcsán lélekszakadva rohant le Pécsre 2021 augusztus végén. Mert féltette a miniszterelnökjelölti pozícióját.

Erről miért nem tetszik beszélni Drága Gergőci?! Pedig ez igaz!!! Gyurcsányt persze lehet sározni, aztán másnap kitáncolni belőle!

MZP az olasz “Tiszta Kezek” mozgalmat említette a vitában és azt, hogy ezt szeretné Magyarországon is megvalósítani a közéletben. Csak szólok, ez számomra azt is jelenti, hogy nemcsak egy megnyert választás után kell becsületesen, törvényesen politizálni. Már előtte sem szabad alaptalanul rágalmazni az ellenzéki társainkat sem. Mert akkor pontosan olyanok vagyunk, mint ők. A Fidesz Maffia!

Azt gondolom, hogy pécsi átvilágító ügyvédként szereztem már némi tapasztalatot a fideszes bűnözők elleni harcban

De ha csak kormányt váltunk és nem cserélünk le egy aljas, erkölcstelen rendszert, hanem mi is ugyanazt tesszük, mint ők, akkor én ebben nem akarok részt venni!

Persze nincs kétségem afelől, hogy ennek jópáran örülnének is. Mert tudják, hogy kérlelhetetlen vagyok. De ez száradjon az ő lelkükön. Én addig csinálom a dolgom, amíg az számomra erkölcsileg felvállalható. Ha már nem lesz az, akkor kiszállok azonnal! Aki ismer, azt tudja, hogy nagyon jó barát vagyok. De ellenségnek sem utolsó…

Ha a jogról van szó, akkor én nem nézek se jobbra, se balra. Nem érdekel semmilyen politikai szempont. Csak szakmai indokok vezérelnek. Nincs olyan cél, amely szentesít bármilyen eszközt a győzelem érdekében. Ez csak Orbánék filozófiája, de nem az enyém. Remélem, hogy a többi ellenzékié sem! Ezen kellene Karácsonynak és MZP-nek elgondolkodnia!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Zsarolgatunk, zsarolgatunk?! - Az átvilágító ügyvéd kitálal

About Author

Comments (2)

  1. Örültünk, hogy végre összefogott az ellenzék, de ez a sok sz@rkavarás egy csomó embert elbizonytalanított. MZP pedig óriási csalódás

  2. Lajti Margaréta

    MZP/X VALÓBAN JÓL BEKAVART..NEKI ENNYIT JELENT AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS..SZÉTBOMBÁZZA AZ EGÉSZET..CSAK HOGY Ő LEGYEN AZ ÚJ MINIELNÖK..DE EHHEZ Ő URASÁGA KEVÉS..NEM POLGÁRMESTERI CÍM A TÉT!!!!

Szólj hozzá!