Most nem elég a fotelból felháborodni, dolog van! - Szolidaritás Iványi Gáborékkal, ott a helyed - Városi Kurír

Sorting by

×

Most nem elég a fotelból felháborodni, dolog van! – Szolidaritás Iványi Gáborékkal, ott a helyed

Most tényleg nem lehet panasz az időjárásra: középmeleg, kellemes idő ígérkezik vasárnapra, nem kell hajnalban kelni, hiszen 9 órára kell csak odaérni, nem az utolsó pillanatban szóltak, szóval ahelyett, hogy a kifogásokat keressük, ki a kényelmes ülőalkalmatosságból és irány Megbékélés Háza Templom, szolidaritsunk együtt Iványi Gáborékkal!

Hirdetés

Fejezzük ki szolidaritásunkat és tiltakozásunkat a gyalázat ellen azzal, hogy hívők és nem hívők egyaránt részt veszünk az Iványi Gábor által tartott szokásos vasárnapi istentiszteletén

– áll abban a felhívásban, amit ismert művészek, tudósok, közéleti személyiségek tettek közzé.

A csatlakozók között van

Ascher Tamás, Bán Zsófia, ifj. Bibó István, Bojár Gábor, Dalos György, Enyedi Ildikó, Erdős Virág, Fodor Tamás, Fullajtár Andrea, Gábor György, Kende Péter (Párizs), Kovács Patrícia, Molnár Áron– noÁr, Tóth Krisztina, Vásárhelyi Mária, Volosin Hédi, Závada Pál.

Állásfoglalásuk szerint Iványi Gábort és az általa vezetett Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget a miniszterelnök személyes ellenségének tekinti, minden eszközzel igyekszik akadályozni működését. Ha elérné célját, megszűnnének az egyház által fenntartott, hátrányos helyzetű gyerekek felzárkózását segítő iskolák, és ellehetetlenülne a fedél nélküliek gondozását szolgáló, az elesett idős emberek érdekében végzett munkájuk.

Akinek elkerülte volna a figyelmét….

Iványi Gábor felekezete nem kapta vissza a jogsértően elvett egyházi státuszt, ennek pedig súlyos anyagi következményei is vannak. A kormány újabb és újabb költségvetési elvonásokat jelent be, így aztán gyűlnek a tartozások: tavaly például csak tiltakozással sikerült megakadályozni, hogy a szervezet Dankó utcai központjában ne kapcsolják ki a gázszolgáltatást. Szegedi iskolájukban nemrég végrehajtók jelentek meg, de már nem volt mit lefoglalni.

Az istentisztelet vasárnap reggel 9 órakor kezdődik a Megbékélés Háza Templomban (Budapest, III. kerület, Királyok útja 297.).

Kapcsolódó

 

Most nem elég a fotelből felháborodni, dolog van! - Szolidaritsunk együtt Iványi Gáborékkal
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

3 hozzászólás

  • 2021.09.04 - 09:50
   Közvetlen hivatkozás

   Egyetértek Önnel! Még annyit fűznék hozzá, hogy ez a kormány fennen hirdeti a kereszténységét,pedig tudhatnák, hogy egy keresztény nem lop, nem csal, és nem hazudik. Ez a maffia-kormány egy egész országot pusztított le, és orbán az infantilis, pitiáner bosszújával fojtogatja az önkormányzatokat, természetesen az ellenzékieket, és egy ilyen kisegyházat, mint Iványi Gáboré, aki olyan feladatot vállalt, mint a nehezen kezelhető, és hátrányos helyzetű gyerekek nevelése, idős emberek, és hajléktalanok ellátása. Ha több ilyen ember lenne, mint Iványi Gábor, jobb lenne a világ. A sors igazságos, és orbán meg fogja kapni, amit érdemel. (reméljük, mielőbb).
   Iványi Gábornak sok erőt, és kitartást kívánunk, Isten segítségével jövőre talán változik a helyzet, és megszabadulunk a maffia-uralomtól.

   Válasz
 • Visszajelzés: Egy igaz ember: Iványi Gábor Budapest díszpolgára lett - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.