Szombathelyen homályosít tovább az Elios

Szombathelyen úgy döntöttek, – feltehetően némi politikai nyomásra – hogy fittyet hányva a nemzetközire dagadt Elios-botrányra, velük homályosítják városukat.

Tesznek mindenre

Február 07.-én robbant a politikai atombomba, mikor a 24. hu megszerezte az Olaf jelentést. A Legfőbb Ügyészség csak 5 nap múlva reagált.

Nyomozást rendelt el az ügyészség az Elios ügyében

Ennek ellenére a vizsgálatot elrendelték a Tiborcz cégének közbeszerzésének ügyében. E közben Szombathelyen a képviselőtestület úgy döntött, hogy a közvilágítási tendert háromoldalú szerződés keretében az elmúlt hetek botrányaiban érintett Elios Zrt.-vel kötik meg a város közvilágításának korszerűsítésére.

Amikor kiderült, hogy a közbeszerzési kiírást továbbengedi a bírálóbizottság, akkor azt a javaslatot tettem, és azt a javaslatot fogom holnap tenni a szombathelyi közgyűlésen napirend előtt, hogy a közbeszerzési bírálóbizottságot meg kell szüntetni, vagyis az egész bizottságot fel kell oszlatni, mert úgy gondolom, hogy egy politikai utasítást hajtanak végre. Én magam is láttam a bizottsági ülésen, hogy eléggé feszült volt a légkör. Nem lehet elvárni azt, hogy hivatali alkalmazottakat megfélemlítve politikai utasításokat hajtsanak végre

– mondta az egyik képviselő.

Megtaláltuk a pontos kiírást a szombathelyi önkormányzat weblapján. Egészen pontosan egy milliárd 450 millió forintot költ majd el erre a város.

Fordítva ülnek az Elios-bilin

A Legfőbb Ügyészség visszautasítja a politikai nyomásgyakorlási kísérleteket

Megnevezte az OLAF, hol kell keresni a csalás szervezőit a Tiborcz-ügyben

3 thoughts on “Szombathelyen homályosít tovább az Elios

  • Én két helyen is megosztottam a szombathelyi anyagot, természetesen ajánlani szoktam az ismerőseimnek egy rövidke bevezetővel, aminek a végéből idézek most: ” Gratulálok Nekik! Mit fognak tenni, ha nem a FIDESZ győz? Bocsánatot kérnek, hogy homályosan láttak?”

  • Kedves Tünde! Sajnos nem láttam a megosztását de ha bármilyen infóval rendelkezik nyugodtan küldje el nekünk. Köszönjük szépen

  • Most láttam meg az üzenetét, rögtön utánanézek, és megosztom Önnek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük