Sorting by

×

Szombati horoszkóp – a Kosnak jó ötlete támad, a Bika kimerült, de…., az Ikrek hangulata ingadozó….

Mostanság egyik csillagjegyre sem jellemző, hogy hátradőlhet és végigpihenheti a hétvégét, mivel a szombati nap a legtöbbünknek munkanap a héten. Ne feledje, szeretteinek nem az ajándék-hegyek a fontosak, hanem a kipihent, jókedvű, rájuk figyelő hozzátartozó!

Kos

Meglehet, hogy szombaton rengeteg jó ötlete támad a jövõre nézve. Mivel a kreatív gondolatok mindig is az erõségei voltak, hagyja szabadon szárnyalni elméjét. Alkalmasint érdemes lenne ugyanakkor másokkal is megosztani újdonsült ötleteit, ám arra azért mindenképpen

érdemes ügyelnie, hogy mindezt olyas valakivel tegye, aki érdemi partner lehet a megvalósításukban is, különben könnyen az ördögé lehet ez a nap.

Bika

Az éjszaka meglehet, hogy kissé nyugtalanul telt, esetleg furcsa álmok gyötörték, mely kipihenetlen állapottól kissé kedvetlen és motiválatlan lehet.

Érdemes azonban, dacolva kimerültségével, összeszednie magát, kedves Bika, mert a nap tele lehet lehetõségekkel, melyeket érdemes lenne megragadnia és kihozni belõlük a legjobbat.

Kezdésnek masszírozza meg egy kis langyos vízzel az arcát alaposan, majd, még mielõtt tevékenykedni kezdene, reggelizzen bõséggel, valami nagyon finomat, s meglátja, egy-kettõre magához tér majd!

Ikrek

Szombaton kissé ingadozhat hangulata, s ebben az is nagy szerepet játszhat, hogy most inkább szerettei körében, vagy éppen kedvese társaságában töltené idejét, mint sem ott, ahol lenni kényszerül. Mindebből fakadóan, a másokkal való kommunikációja is feszült lehet, s olyan dolgokat is személyes sértésnek vehet, amit nem annak szántak.

Az egyetlen megoldás: igyekezzen mielõbb újra azokkal lenni, akikkel szeretne,

s meglátja, újra az a kedves önmaga lesz, aki valójában mindig is volt! Addig is vegyen erõt magán, kedves Ikrek!

Rák

Szombaton villámcsapásként villanhat be elméjébe egy remek ötlet, vagy terv. Ez rendkívül inspirálólag hathat önre, ugyanakkor komoly rizikófaktor is lehet, ha más, kötelezõ elvégzendõk miatt, nem lesz képes kiélni szenvedélyét az újdonsült ötletével kapcsolatban.

Ennek ellenére próbáljon meg higgadt maradni, zavarja le gyorsan, amit kell,

és ha elhárult minden akadály, azonnal vesse bele magát a terveibe!

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.