Szóval vannak a libernyákok, meg mi: Mimagyarok…. – Itt mindenki hülye, csak mi, …..dehogy mi! Ő! Ő a helikopter!

Patent? Nagyon is. Itt mindenki hülye, csak mi, …..dehogy mi! Ő! Ő a helikopter. Haha! Már csak a laposföld-hit kormányzati szintre emelése hiányzik, bár, ahogy látom, sanszos hogy ott kopogtat már az is sámánunk agyacskájában.

Néhány hónap, pár pálesz,

kap még néhány újabb sallert Európában, és máris kész az agyi katasztrófa. Egy vadregényes péntek reggel majd arra ébredünk, hogy a néprádióból üvölti: a föld lapos, mimagyarok meg a csillagokból jöttünk. A végén, a legvégén, meg persze jönnek az ápolók. Vagy a smasszerek. Mindig ez az ilyen mókák vége. A főhőst érdemei elismerése mellett, kínos körülmények között hm….nyugdíjazzák.

Azért nem dőljenek hátra legyintve,

hogy akkor van időnk, mert most is rém bolond a szitu. Merthogy én….ne nézzen! Maga is! Merthogy én, maguk, meg még néhány millióan anyakönyvileg, nyelvileg, meg mindenhogy, identitásunkat tekintve magyarok lennénk, kérem alássan drága kisztihand, de újabban megint jött ennek az áldott jó embernek az ihlet, álmot látott… mit szed ez, nem tudni …, és mától libernyákok vagyunk. Ő(k) meg magyar(ok).

Bevallom, azért kicsit zavar, hogy mi a búbánat is vagyok akkor. Voltam már komenyista, sorosista, brüsszelita, most meg libernyák.

Ami már meg sem lep,

pedig semmit nem tettem másként, mint idestova fél évszázada bármikor, de csütörtök este még megátalkodott brüsszelitaként feküdtem, a péntek reggeli szokásos rádiós közmisére meg már libernyákként ébredtem. Pfff!

Magyar neki még nem voltam, bár itt születtem, élek.

Meg itt segítem Récsölkééket saját lábon állni

Büszkén mondhatom, futja nekik kacsaláb bőven a befizetett adónkból, bár az aggaszt kicsit, – most derült ki, – hogy a Kedves Vezető minden lányának megtanította ezt az igazi hungarikum sajátlábon állást.

Ha dekódoljuk nemzetünk fénylő csillagának pénteki üzenetét, ez valószínűleg azt jelentheti, hogy mindenki vigyázzon maradék kis motyójára, mert nagy a család, és kicsi a Balaton!

idős

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest