Támadás! - Két hír kommentárnélkül - Városi Kurír

Sorting by

×

Támadás! – Két hír kommentárnélkül

Úgy tűnik, hogy vége van a nyárnak. Legalábbis a külföldön nyaralóknak biztosan – írja a Tények.hu, így adva hírt arról, hogy Európa-szerte újra korlátozások jönnek, mert megint  a járvány támadása alatt állunk.

Hirdetés

Az első hír a támadásról a Tények-től

Hamarosan ugyanis újabb korlátozásokat jelentenek be Európa turista-paradicsomai. Olaszországban a nyári nyitások és a turista áradat meghozta az eredményét: két város is narancssárga zónába került, a kint élők szerint hamarosan le is zárhatják az országot. De Görögországban sem fényesebb a helyzet: szeptember elején szigorúbb korlátozásokat vezetnek be.

A második hír a kormány szóvivőtől

Szentkirályi Alexandra kiemelte:

“nehéz, megpróbáltatásokkal teli év van mögöttünk, hiszen a koronavírus-járvány rányomta a bélyegét a mindennapjainkra, így az elmúlt másfél évben sokszor elmaradtak koncertek, a hagyományos fesztiválok, a kis közösségek tradicionális eseményei, a búcsúk, vagy éppen a falunapok is”.

Az Őszi Hacacáré elnevezésű ingyenes koncertsorozat elindításának

egyik fő célja az “összetartozás közös megünneplése”, amit hosszú elzártság után, újra személyesen, együtt lehet megtenni. Ez “remek alkalom” arra is, hogy a zenészek és a közönség újra egymásra találhassanak.

A tervek szerint

a nagyszabású, csaknem 130 állomásos rendezvénysorozat helyszínenként két előadóval nyújt majd koncertélményt.

A sorozat keszthelyi állomásán, Demjén Ferenc koncertjén ő maga is részt vett. (Városi Kurír)

 

támadás

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.08.28 - 19:29
  Közvetlen hivatkozás

  Ehhez csak annyit, hogy orbán vajon népirtást tervez? Mindenhol szigorítanak, nálunk tömegrendezvények lesznek. Bár azt eddig is tudtuk, hogy ez a kormány “nem százas”

  Válasz
  • 2021.08.28 - 20:26
   Közvetlen hivatkozás

   Te csipetke figyelj csak !!!
   ***
   Mi van most a svédekkel? Megnéztük, hol tart a különutas modell
   Wéber Balázs 2021. ÁPRILIS 24
   “A karanténmentes Svédországban a lakosságszámhoz mérten kevesebben haltak meg Covidban, mint az EU-ban vagy itthon. A svédek ugyanakkor holisztikusan kezelik a kérdést: szerintük a karantén hiánya gazdaságilag és társadalmilag megtérül. Az iskolák végig nyitva tartottak, a GDP kisebbet zuhant az uniós átlagnál. Egy helyi magyar, Gonda Zsuzsanna lapunknak azt mondta: korlátozások ott is vannak, de a szabad élet fennmaradt.”

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.