BulvárKiemelt hírek

A hét eleje keménynek tűnik, de…. – Heti horoszkóp (augusztus 30 – szeptember 5)

Szédületes! Mindenki ezeket a csillagjegyű nőket irigyli - Te irigyelt, vagy irigy vagy?
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Holnap újabb hétfő, kezdődik az utolsó augusztusi, egyben az első szeptemberi hét. Érdemes utánanézni, mi vár ránk a csillagok állása szerint, mit ígér a horoszkópod! Van, akinek fantasztikus pár nap ígérkezik, másoknak kicsit rázósabb, de ha számítasz rá, jobban tudod kezelni!

Kos

A hét eleje keményen indulhat számodra, erőre és bátorságra is szükséged lehet, hogy kezdeményezőn lépj fel és megmutasd önmagadnak és a környezetednek, mire vagy képes. Nagy az esély arra, hogy dinamizmusod most lenyűgöz valakit, aki talán a magánéletben is közelebb szeretne kerülni hozzád.

Légy tekintettel a várható bonyodalmakra, de ne fuss el egy kis kaland elől sem, ha úgy esik.

A hét második felében egy kényes egyensúlyi helyzet alakulhat ki a magánéleted és egy munkád között és a nyugalmad fenntartása ezen egyensúly megőrzésén alapulhat. Most mindenkinek adj magadból egy kicsit, egy kis törődést, egy kis szeretetet, hogy érezzék, fontosak számodra. Egy valakinek pedig különösen nagy szüksége van most erre.

Bika

A hét elején úgy mennek majd a dolgaid, mint kés a vajban. Ellenállásba várhatóan nem ütközöl, inkább arra számíthatsz, hogy olyan helyekről is támogatást kapsz, ahonnan nem is igazán számítasz rá.

Ez a szellemi és anyagi növekedés ideje számodra, tedd a dolgod, de közben ne feledd el tágítani egy kicsit a látókörödet is.

A hét második felében mély empátiával közeledj egy hozzád forduló problémájához, figyelj oda és éld bele magadat a helyzetébe, mert mindez számodra is tanulságul szolgálhat. Eljöhet az idő ugyanis, hogy neked kell hasonló gondokkal megküzdened és amit most itt tanulsz, akkor nagy segítség lehet számodra.

Ikrek

A hét első felében alkalmad lesz kifejezni a szeretetedet és a tiszteletedet valaki iránt, igyekezd hát megadni a módját és a lehetőségeidhez mérten tedd emlékezetessé számára ezeket a napokat. Ha jól csinálod, mindkettőtök számára kedves emlék lesz ez az időszak.

Ezekben a napokban könnyedén elsimíthatsz egy régebbi vitát is, ha úgy akarod.

A hét második felében valakivel kapcsolatban a megszokottnál mélyebb indulatok kerülhetnek a felszínre, melyet egy esemény, vagy az illető viselkedése válthat ki belőled. Légy bármennyire is izgatott, igyekezd a dolgot lehetőleg a leghiggadtabban megoldani, még akkor is, ha mindez egy pozitív érzelmi reakció a részedről. Csak annyit adj ki magadból, amennyit nagyok kell.

Rák

A hét első felében könnyedén haladsz előre a terveiddel, jó hangulatban és sikerélményekkel telve alakulnak a dolgaid. Most jó alkalmad lehet arra, hogy gyarapítsd a vagyonod és ez nem csak fizikai értelemben értendő.

Most komoly társadalmi tőkét is építhetsz olyan emberekből, akik kötődnek hozzád és akikhez fordulhatsz, ha segítségre szorulsz.

A hét második felében közeledj nyitottan és őszintén azokhoz, akik szeretnek téged, még akkor is, ha valaki ezek közül kritikával illet majd. Hallgasd meg, amit mond és köszönd meg, hogy elmondta a véleményét. Persze ez nem jelenti azt, hogy automatikusan meg is kell majd fogadnod azt. Ezekben a napokban egy új románc bimbózhat ki egy friss kapcsolatból, ha nyitottnak bizonyulsz erre.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<<Ha még több horoszkópba belenéznél, kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!