Tarjányi Péter: így néz ki egy klasszikus de-stabilizáló, kompromittáló hírszerző művelet !

Több biztonságpolitikai kérdést felvet az a videó felvétel amibe egy nap alatt belebukott Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár és ami miatt azonnal rendkívüli választást írnak ki Ausztriában.

A média oldaláról annyival elintézik az ügyet,

hogy csalók voltak azok a személyek akik átverték az alkancellárt, de ezt kellő távolságtartással érdemes szemlélni. Egyszerűen azért, mert az ilyen típusú találkozók nem az Ibizai tengerpart homokján sétálgatva pillanatnyi ötletként vetődnek fel. Nyilván a “csalók” hosszas előkészületek után jutottak el a politikushoz és olyan “legendával”, kellett rendelkezniük ami kiállta az osztrák politikus háttér csapatának ellenőrzését.

Ez azt jelenti nem egy találkozó volt,

hanem az Ibizai villában felvett videó előtt nyilvánvalóan több egyeztető, bizalomépítő megbeszélés történt, ami miatt Strache teljesen ellazult és biztonságban érezte magát. Ez a fajta nyugalom érződik a beszélgetés folyamán végig az alkancelláron. A felvétel jó minőségű és az állítólagos “orosz” fél végig beszélteti a politikust ami azt mutatja pontos céllal érkeztek az “átverők”, és megvolt a találkozó koreográfiája.

Ezek a tények további kérdéseket vetnek fel…

 • Kik lehetek ezek a “csalók”? /Esélyes a titkosszolgálati vonal/
 • Miért vártak közel két évet az anyag nyilvánosságra hozatalával? Például azért, mert a beszélgetésen számtalan név merül fel akik korrupciós ügyekben, politikai illetve média manipulációkban is benne lehettek és őket is megkeresték és “átverték” valamivel?
 • Mi történt pontosan két éve a találkozó előtt és azóta?
 • Ki profitált a találkozóból?
 • Ha nem történt semmi 2017 óta – ahogy az osztrák alkancellár állítja – hogyan szálltak ki az “oroszok”?
 • Hova tűntek?
 • Ígértek 250 millió Eurót majd köddé váltak?
 • És ez nem tűnt fel senkinek az osztrák politikus környezetében?
 • Miért pont Ausztria volt a célpont?…

Rengeteg a kérdés

és elhihetitek Európa titkosszolgái lázasan keresik ezekre a választ. És nemcsak az osztrákok… Nos egy mondatban összefoglalva: így néz ki egy klasszikus de-stabilizáló, kompromittáló hírszerző művelet amibe belebukott Ausztria kormányzó koalíciója…

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Tarjányi Péter: így néz ki egy klasszikus de-stabilizáló, kompromittáló hírszerző művelet !

 • Avatar
  2019.05.19 - 09:37
  Közvetlen hivatkozás

  Nálunk kevés , vagy nincs elegendő indok a kormány félretételére ? Mire vársz magyarország ? Itt – a szomszédban felemelte fejét az erkölcs-mi kell még , hogy utcára vonulj honfitársam ? Nem fog orbán hívni , hogy lemondasd !!!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük