Tarlós István még mindig rezzenéstelen arccal beszél összevissza

Tarlós István Budapest volt főpolgármestere, jelenleg Orbán Viktor főtanácsadója, igyekszik megszolgálni a fizetését,ezért, bárhol hajlandó szerepet vállalni egykori városa jelenlegi vezetésének savazásában, legutóbb is ezt tette a  HírTv-n.

„Az ellenzéki összefogásban csak a hatalomvágy a közös”

Budapest után Magyarországot is vezetné Karácsony Gergely, akinek eddigi főpolgármesteri munkájáról nincs jó véleménye az elődjének. Napi aktuális című  HírTv műsor vendége volt Tarlós István volt főpolgármester, aki szerint az ellenzéki összefogásban csak a hatalomvágy a közös.

A jövő évi választáson utódaink jövője lesz a tét – jelentette ki Tarlós István. A volt városvezető szerint a jelenlegi kormányt és vezetését azért kell támogatni, mert államférfiként viselkedik a miniszterelnök és közvetlen környezet az illegális migráció, a nemzetpolitika, a kultúra és a családpolitika terén.

Ebből is láthatjuk, hogy Tarlós nem szószátyár, hiszen egyetlen mondatba sikerült belesűrítenie, minden kormánypárti megszólalónak kötelező kampányüzenetet.

 

Aggódás Tarlós-módra

Az egykori főpolgármester kiemelte, a jövő generációjának sorsa hosszú időre eldőlhet 2022-ben, hiszen a felsorolt ügyek kezelése akár 180 fokos fordulatot is vehet a jelenlegi ellenzék által.

A beszélgetés vége felé egy váratlan fordulattal bekeményíettt a beszélő:

Tarlós István szerint némely ellenzéki vezető politikus kommunikációja a sztálinista-rákosista korszakra emlékeztet és „az az ember érzése, hogy nincsenek maguknál.

Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik, ami nem egy veszélytelen dolog, állítja ezt annak az Orbán Viktornak az embere, aki folyamatos agymosást rendez egy teljes nemzetnek, méghozzá több mint tíz éve.

Amit szugerálnak bele egy ilyen hangulatban, azt vagy abszolút igazságként vagy abszolút tévedésként kezeli, ilyenkor a legkisebb ellenszenv is elég ilyenkor, hogy a reakciók szabályos gyűlöletté alalakuljanak

– tette hozzá.

Most már csak azt kellene elérnie az idős aktornak, hogy ezt a legutóbbi kicsit ugyan kusza, ám valódi tartalommal is bíró mondatát a főnöke is megszívelje.

Előzmény

 

Tarlós

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük