Az MSZP győri szervezetének tagjai tetten érték a regnáló aktivistáit, amint letépkedik és egy Fidesz-logóval felmatricázott furgonnal elviszik a szocialisták éppen csak kitett plakátjait. Már hallom a megszólalót: nem tudjuk kik voltak, semmi közünk hozzá!

Ez bűncselekmény a javából!

Pollreisz Balázs, az MSZP győri elnöke egy Facebook-videóbejelentkezésben számolt be arról, hogy péntek éjszaka aztán a párt plakátragasztói tetten érték a tépkedőket, akik hetek óta, az európai parlamenti kampány teljes ideje alatt eltüntették a szocialista plakátokat a városból. Az MSZP aktivistái épp csak befejezték munkájukat, amikor látták, hogy egy Fidesz-matricás furgonból öt ember ugrik ki, és nekiáll leszaggatni a ragasztótól még nedves hirdetéseket.

- Hirdetés -

“A Fidesz lebukott! (részletek a videóban)

… Milyen alapon utasít bárkit is valaki bűncselekmény elkövetésére?

És, hogy ki a Fidesz Győri elnöke, hát nem más, mint Borkai Zsolt, Győr polgármestere. Ezzel a jogszabálysértésre való buzdítással, szerintem polgármester úr méltatlanná vált a város vezetésére, a győriek képviseletére.

Polgármester úr! Az, hogy Ön a Fideszen kívül még milyen szervezetet vezet, az az Ön dolga, az hogy a mi városunkat milyen ember vezeti, az közérdek!Győr városa Budapest és Bécs között félúton található. Most a polgármester eldöntheti, hogy a hozzáköthető botrány után a gyáva Orbán Viktor féle félremagyarázást vagy a bécsi kancellár féle demokrata lemondást választja. Polgármester úr a döntés az öné! Tegyen lelkiismerete vagy pártérdeke szerint!”

A Fidesz lebukott! (részletek a videóban)… Milyen alapon utasít bárkit is valaki bűncselekmény elkövetésére?És, hogy ki a Fidesz Győri elnöke, hát nem más, mint Borkai Zsolt, Győr polgármestere.Ezzel a jogszabálysértésre való buzdítással, szerintem polgármester úr méltatlanná vált a város vezetésére, a győriek képviseletére.Polgármester úr! Az, hogy Ön a Fideszen kívül még milyen szervezetet vezet, az az Ön dolga, az hogy a mi városunkat milyen ember vezeti, az közérdek!Győr városa Budapest és Bécs között félúton található. Most a polgármester eldöntheti, hogy a hozzáköthető botrány után a gyáva Orbán Viktor féle félremagyarázást vagy a bécsi kancellár féle demokrata lemondást választja. Polgármester úr a döntés az öné! Tegyen lelkiismerete vagy pártérdeke szerint!A tegnapi napon bebizonyosodott, hogy az Európa Parlamenti választásokat az ellenzék erkölcsileg megnyerte! A szavazás holnap lesz! Akit bosszant, hogy a Fidesz úgy érzi, hogy bármit megtehet, akár még bűncselekményt is elkövethet, az menjen el szavazni holnap az Európa Parlamenti választásokon. Az ellenzéki pártokkal koordinálva Győrben minden szavazókörben lesz ellenzéki delegált és természetesen nem hagyjuk, hogy akár ott is megpróbálják elcsalni a választást!Az MSZP Győri elnökeként azt kérem, hogy szavazzanak az egyetlen közös listára az MSZP –Párbeszéd listájára. Az 1-es listára.

Gepostet von MSZP Győr és Környéke Szervezete am Samstag, 25. Mai 2019

A helyszínre érkezett, intézkedő rendőrök felnyitották a furgon rakterét, melyben

TÖBB TUCATNYI PLAKÁT MELLETT 41 DARAB, LETÉPETT MŰANYAG MSZP-PÁRBESZÉD HIRDETŐTÁBLÁT IS TALÁLTAK.

A rongálás miatt az Pollreisz Balázs ott helyben feljelentést tett, noha elmondása szerint a Fidesz-aktivisták azt mondták nekik, hogy felsőbb utasításra tépkedik az ellenzéki hirdetéseket. Éppen ezért nem is – az 50 ezer forintos szabálysértési határértéknél nagyobb összegben elkövetett – rongálás és lopás miatt, várhatóan retorziók elé néző aktivisták, hanem a Fidesz győri elnökének, Borkai Zsolt polgármesterének a felelősségre vonását sürgetnék a szocialisták.

Az index.hu megkereste a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot is, ahonnan válaszok helyett egyelőre csak annyit írtak: “jogszabályban meghatározott időn belül” felelnek majd.

1 hozzászólás

  1. Ezen nincs mit csodálkozni a választásokat is mocskos csalássorozatokkal nyerték meg,csak azért mert még nem tudták bebizonyítani még nyilvánvaló,hogy el lett csalva a választás. Újszentiván polgármestere pont ugyan ezt a sémát követi, annak ellenére,hogy ő elmondása szerint független. Lopás, csalás ,emberek megfélemlítése. Az elműlt években a családja gazdagodik nem is akárhogy persze papíron biztos szegény és minden rendben,de attól még nyilvánvaló,hogy egy csaló. Hát kérem ilyen emberek vezetnek településeket országokat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét