Tudta, hogy Ön fizeti a Húsvétkor induló „minden olyan emberélet a baloldal lelkén szárad" - kezdetű Fidesz-kampányt? - Városi Kurír

Sorting by

×

Tudta, hogy Ön fizeti a Húsvétkor induló „minden olyan emberélet a baloldal lelkén szárad” – kezdetű Fidesz-kampányt?

A “szeressük egymást, gyerekek” ünnepi hangulatában Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy online kampányt indítanak annak érdekében, hogy meggyőzzék a “zembereket”, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak.

Hirdetés

Ezt hozza a Fidesz-nyúl

Hollik István úgy fogalmazott, a Fidesz a kampányában be akarja mutatni, mekkora felelőtlenség az, amit a baloldal csinál,

„hiszen az az oltásellenes politika, amit folytatnak, az emberéletekbe kerül”. „Minden olyan emberélet a baloldal lelkén szárad, amelyről azért kellett lemondani, mert az illető hallgatott a baloldalra és nem vette föl a felajánlott vakcinát”

– jelentette ki a kormánypárti politikus.

Kiemelte, a kampány keretében készült, a Fidesz Facebook-oldalán már elérhető első videó a

„baloldal kétszínűségével szembesíti a magyar embereket”.

Hollik István aláhúzta: amíg a baloldal petíciót indít, illetve bizalmatlanságot kelt egyes vakcinákkal szemben,

„azaz másokat lebeszélnek egyes vakcinákról, lebeszélnek arról, hogy bizonyos típusú vakcinákat elfogadjanak, addig maguknak beadatják az oltást, mint ahogy azt Gyurcsány Ferenc is tette csütörtökön”.

A fentiekkel szemben az igazság az…..

A magyar parlamenti pártok között amúgy nincsenek oltásellenesek, sőt, mindannyian az oltásra buzdítanak. Gyurcsány Ferenc például így biztatott oltásra csütörtökön:

„Megér tíz percet, egy órát, ha utazni kell akkor pár órát az élet! Oltassák be magukat! Regisztráljanak! Vigyázzanak magukra, vigyázzanak a többiekre!”

Az elmúlt hetekben ugyanakkor a kormánypropaganda állandó eleme lett az „oltásellenes baloldal”.

A Demokratikus Koalíció valóban tiltakozott év elején a kínai oltóanyag használata ellen, annak ellenőrizetlen háttere miatt. Azt azonban nem mondták, hogy ne oltassák be magukat az emberek, vagy ne fogadják el azt az oltóanyagot.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.