Sorting by

×

Ufológust alkalmazott a kormánymédia

Az Orbán-média egyik legfrissebb ága-boga, a Pesti TV, ha nem is színvonalas műsorával, de egy ufológus igazolásával ismét hallat magáról. A csatorna legújabb “trófeája” Georg Spöttle, akit vezető szerkesztőnek szerződtettek. 

Beépültek az UFO-k a csatornába?

Huth Gergely, a Pesti TV programigazgatója és a PestiSrácok internetes oldal főszerkesztője a Media1 érdeklődésére Spöttle kinevezése kapcsán elmondta a portálnak az említett tévéről, hogy

a múlt héten is előfordult, hogy néhány nap az esti órákban fej-fej mellett voltak olyan csatornákkal mint például a HírTV vagy az ATV, emellett fontos, hogy sokan a neten keresztül nézik a Pesti TV tartalmait, ezért a netes videóik elérését is figyelni kell, mert abban nagyon erősek.

Arra a felvetésre, hogy a hosszútávú trendeket szokás vizsgálni, nem pedig egy-egy nap néhány órás adatát kiemelve, a programigazgató azt mondta,

hamarosan megjelenő, a Századvég és a Médianéző Központ által készített kutatás is alá fogja támasztani mostani állításait.

Huth Gergely elárulta: a Pesti TV és a Pesti Srácok szerkesztősége integráltan működik. Szavai szerint

mintegy 80 fő tartozik a csapatba.

Huth azt mondta, ő maga továbbra is főszerkesztője marad a PestiSrácoknak, és eközben programigazgatója a Pesti TV-nek. Szarvas Szilveszter hírigazgatóként dolgozik.

„migráns- és ufóügyi álszakértő…”

A 444 egy 2019-es cikkében „migráns- és ufóügyi álszakértőként” emlegetett, a kormánymédiában a migrációs helyzet kapcsán sokat szerepeltetett Georg Spöttle vezetőszerkesztő pozíciót kapott a Pesti TV-nél. Spöttle 2019-ben az önkormányzati választáson fideszes egyéni jelöltként indult Szentesen, de csak 28 százalékát kapta meg a szavazatoknak, az ellenzéki jelölt, aki nyert, 20 százalékkal többet kapott. A német szakértőt saját elmondása szerint több mint 20 éve földönkívüliek látogatták meg, és készen állt arra, hogy megölje a szürke lényeket. Később azt mondta, hogy ez az oldal manipulálta a szavait, nem találkozott UFO-kkal. Azt elismerte, hogy részt vett egy magyarországi UFO Kongresszuson.(telex)

 

UFO

 

Ha csak úgy nem!

Huth Gergely, a tavaly indult új tévécsatorna programigazgatója a kinevezés kapcsán azt mondta, Spöttle nem főszerkesztő lett (ahogy azt a csatorna meghívását a napokban visszautasító Dévényi István egy Facebook-bejegyzésben pontatlanul írta), hanem vezetőszerkesztő.

 Huth:

„elsősorban kreatív tudása és nemzetközi kapcsolatai miatt esett Spöttle-re a Pesti TV választása”.

A programigazgató hozzátette, a kinevezéstől is azt remélik, hogy a Pesti TV „ígéretesen alakuló nézettségét” tovább tudják növelni.
a friss vezetőszerkesztő korábban a Pesti TV vendégeként arról beszélt, tagja és aktivistája a Fidesznek.

Hoppá!

A Pesti TV-t nemrég egy lapinterjúban Vaszily Miklós, a kormány közbeszerzésein rendszeresen sikerrel szereplő Mészáros Lőrinc pénzét is felhasználva megvalósult tévés projekt vezetője egy startup kísérletnek nevezte.

Kapcsolódó

 

UFO

átver

Egy hozzászólás itt: “Ufológust alkalmazott a kormánymédia

  • 2021.05.15 - 08:49
    Közvetlen hivatkozás

    A Pesti tv nézettsége? Egy felmérés szerint olyan alacsony, hogy nem volt mérhető. Valószínűleg a műsorvezetők családtagjai nézik csupán. Ez is az orbáni mocsármédia része, és az emberek bizony már únják a sok hazugságot, és gyűlölködést

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.