Új hét, de milyen! A Kosnak ez lehet a nyár nyerő hete, a Rákból kicsordul a kreativitás….. És Ön?

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

Bármi is történjék, hallgasson a hatodik érzékére, kedves Oroszlán. Nem kell messzire menni, hogy megtalálja a választ, mert az most ott van a szeme elött. Valakiben ráadásul most igazi harcostársra lelhet a terveit illetően, így igazán tökéletes és sikeres lehet a mai nap!

… na és Ámor-ügyben mi a helyzet? Olvasd!

Nem csak romantikus értelemben találhat partnerre szíve választottjában, hanem élete más területein is, ami igencsak jól fog esni, s hatalmas erőt adhat önnek, kedves Oroszlán! Ne felejtse el kimutatni szerelmét és háláját élete párjának mindezért.

Szűz

Szükséges lehet megtörnie a rutint, kedves Szűz, s egy kicsit más szemszögből megközelítenie a dolgokat, mint eddig. Ha sikerül ezt megvalósítani, nagy eredményeket érhet el, s nem kevés új és hasznos tapasztalatot, és ami a legfontosabb, elismerést szerezhet szakmai téren!

… na és Ámor-ügyben mi a helyzet? Olvasd!

Gyengéd érzelmei kerülhetnek előtérbe, melyeket nem egyszer juttathat kifejezésre kedvese irányába. Amennyiben viszonzásra talál romantikus hangulata, csodás, szerelmes napnak nézhet elébe, ha viszont párja figyelmének most éppen nem kifejezetten szerelmük áll a középpontjában, meglehet, hogy enyhe csalódás érheti e téren. Egy próbát akkor is megér, nem de, kedves Szűz!

Mérleg

A legfontosabb most, hogy minimalizálni tudja a napi drámát, amit már nem csak önnek lehet sok, hanem bizony azoknak is a környezetében, akik nyitott szemmel járnak. Vegye ma körbe magát velük, s közösen igyekezzenek kerülni azok társaságát, akikkel egyszerűen nem lehet beszélni.

… na és Ámor-ügyben mi a helyzet? Olvasd!

Most kissé türelmetlen lehet szíve választottjával szemben, ami talán annak köszönhető, hogy látszólagos érdektelenséget mutathat szerelmük irányába. Ezt nem feltétlenül azért teszi, mert bármi problémája lenne kapcsolatukkal, lehet, hogy csupán csak elterelik bokros teendői a figyelmét. Derítse ki mi az igazság!

Skorpió

Mielőtt még önmagát reklámozná és azt, hogy képes bármilyen feladattal megbirkózni, jusson eszébe, kedves Skorpió, hogy végül a legteherbíróbb öszvérnek kell egy karavánban is vinnie a legnehezebb súlyt. Csűrje-csavarja bölcsen a szavakat, akkor egyensúlyba lesz ma a teher és a jutalom!

… na és Ámor-ügyben mi a helyzet? Olvasd!

Kissé visszahúzódó lehet, ami annak is lehet köszönhető, hogy talán elbizonytalanodott szerelme tárgyának érzéseivel kapcsolatban, vagy legalábbis attól, ahogy viselkedik. Figyelje meg alaposan a legapróbb részletekig, mit tesz ma szerelme, s megláthat valami olyat, ami egyből világossá teheti a képet!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük