Új tér nyílt, ahol árkot-áshatunk: ki parkol tilosabban: a libsi-komcsi, vagy a öreg-kereszténydemokrata?

Amióta Orbán úgy döntött, hogy az önkormányzatok alól kihúzza a parkolási bevételeiket és szabad a gazda, minden autós ingyen várakozhat bárhol ahol a KRESZ engedi, nem kis mutatvány Budapest -de gondolom a többi város- belvárosában parkolóhelyet találni. Nekünk, mezei autósoknak, ottlakóknak. Persze, aki ex, vagy regnáló miniszterelnök, annak ez is könnyen megy.

A hétfő reggel a Gyurcsány-parkolástól volt hangos

Szabálytalanul parkolt Gyurcsány Ferenc a rózsadombi villája előtt – hívta fel a figyelmet a II. kerületi Fidesz. Hozzátették, a valóságban ennyire érdeklik a jogszabályok és az emberek a baloldal vezetőjét – írta az Origo és a többi kormány-közeli portál egy Facebook-bejegyzésre hivatkozva. (Megjegyzem, nem irigylem a stábtagokat, akik reggel azzal búcsúznak otthon szeretteiktől, hogy “megyek és meglesem a Gyurcsányt” és attól függ a fizujuk, hogy sikerült-e lőni egy jó kis alázásra méltó fotót az ex miniszterelnökről, vagy sem.)

Délután körül jött az Orbán-parkolós sztori

Orbán Viktor annyiszor áll meg a Kossuth Lajos utca 17-es száma előtt, hogy ezért kiszedték a parkolást gátló Demszky-karókat a ház elől, írta egyik olvasónk. És tényleg kiszedték, pedig ezen a helyen egyébként tilos parkolni. Még a Google Maps utcaképén is látszik, ahogy a miniszterelnöki minibusz ott parkol a ház előtt – írta a 444.hu.

De miért jár rendszeresen ebbe a házba Orbán? Rövid kérdezősködés után kiderült, hogy azért, mert itt van a fodrásza. Szabados Irene még a honlapján is megjegyzi, hogy a miniszterelnök is az ügyfele.

Hogy estére milyen kihágásról érkezik exkluzív beszámoló, azt még nem tudni, de az irány jó, ne hagyjuk abba a süllyedést. Egyszer csak elérünk az aljára és onnan elrugaszkodva csak felfelé vezethet az út.

 

parkol

One thought on “Új tér nyílt, ahol árkot-áshatunk: ki parkol tilosabban: a libsi-komcsi, vagy a öreg-kereszténydemokrata?

  • Fidesz idióták jobb ha tükörbe néznek,másokat vádolni és mocskolni, de maguk a legnagyobb sárba fetrengő disznók,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük