Újabb „emberarcú fideszesről” derült ki, hogy á-dehogy! – szinte csak az anyázás hiányzik, már akinek!

A hétköznapi ember úgy szeretné, ha a világ sokszínű és demokratikus hely lenne, ez lehet az oka annak is, midig újra és újra talál magának itt Magyarországon is némi reménysugarat, például egy emberarcú fideszest, ám ezekről sorra kiderül, hogy csak csalóka talmi fények, így jártunk a napokban Dézsi Csaba győri polgármesterrel is, leplezte le a Telex.

Emberarcú fideszes!

Csak két név az eddigi nagy csalódást okozó „emberarcuak” közül: Navracsics Tibor és Varga Mihály, róluk is sokáig hittük, hogy még remény, hiszen vennak „jóarcok” is a Fideszben, aztán persze koderült, hogy dehogy, és most tessék itt van ez Dézsi Csaba-ügy. tudják ő az a minden gyanú felett álló helyi orvos, aki a méltatlan olimpikont a kurvázós  Borkait váltotta a  város első emberének székében.

Két nappal ezelőtt Dézsi Csaba, Győr fideszes polgármestere szokatlanul éles hangú bejegyzést tett közzé hivatalos közösségi oldalán. A bejegyzésben Pintér Bencének, a helyi ugytudjuk.hu újságírójának ment neki tiszteletlen, arrogáns provokátornak nevezve őt.

Csak az anyázás hiányzott

Sőt, a polgármester a posztban felemlegette Pintér Bence családját is:

„… pontosan tudom, hogy ennek az embernek és családjának ez a szánalmas meló jelenti a megélhetését. Be kell tömni az éhes szájakat akkor is, ha ezek a gyerekek nem lesznek büszkék majd a tudatraébredésük után az apjukra, aki nap mint nap remegve várja, mikor árthat Győr polgármesterének, és Győr városának, mert neki a samesznak a pesti és szombathelyi főnökei ezt a munkát adták.”

 

Pintér Bence szerint, folytatódik a Telex cikke, kifejezetten aljas és undorító, ahogy a polgármester „beleállt a családjába”, és miután ezt többen jelezhették Dézsinek, a polgármester kihúzta a családra vonatkozó részt a posztjából. (Az eredeti poszt az ugytudjuk.hu-n olvasható.)

De mi bosszanthatta fel annyira a győri polgármestert, hogy ilyen hangvételű bejegyzést írjon? Természetesen ezzel a kérdéssel magához Dézsi Csabához fordult a portál, hivatalos e-mail címén, és közösségi oldalának chat-csatornáján, és bár kérdéseinket látta, nem adott választ rájuk.

Ezért kénytelenek vagyunk a polgármester bejegyzésére támaszkodni, ami alapján az a lényeg,

hogy Pintér Bence és az ugytudjuk.hu helyi lap (több más lappal, pl az ezalenyeg.hu-val, a röviden.hu-val vagy az azonnali.hu-val együtt) szerinte „álfüggetlen”, és ezek „a gyáva álfüggetlenek más szájába adva” például azt írják róla, hogy: „p.ö.c.s.”,
valamint hogy Pintér Bence szociálisan érzékeny független újságíró álruhájába próbál bújni, pedig csak egy megélhetési bértollnok, aki sikerrel tudja bomlasztani a győri közösséget. Fejeződik be a Telex cikke.

Úgy tűnik mára már nem csak az a helyzet, hogy aki maffiózónak nevezi Orbánt az minden magyar embert is megsért, de Dézsi kritikusa is az egész várost gyalázza meg, legalábbis a két érintett szerint, így van ez.

emberarcú

3 thoughts on “Újabb „emberarcú fideszesről” derült ki, hogy á-dehogy! – szinte csak az anyázás hiányzik, már akinek!

  • „..Pintér Bence szociálisan érzékeny független újságíró álruhájába próbál bújni, pedig csak egy megélhetési bértollnok…”
    ***
    És nem így van ?

  • Aki egy fideszest birál az mind troll meg szemét, pedig a szemét a kormány és mocskos tolvaj bandája, nem kell ehhez egy ujságiró sem, meg pláne orvos sem aki mocskosszájú proli….

  • A fideszbe csak az aberráltak a buzik a tolvajok a gengszterek mennek és vannak ! Nem csoda ha minden napra van valami botrány ! Az orbán persze a fő geci aki remélem meg is fogja szopni a faszt !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük