Talán maga Kövér László? Nem tudjuk, mert rejtőzködik. Netán a kedélyesen anekdotázó antiszemita (és még sok mindenben anti-) Bogár László, egyenesen a Hír Tv-ből?

Kövér László el van keseredve

Nem tudjuk, de valaki biztosan ott van. És veszélyes, nagy hatalmú valaki: csaknem az egész világot birtokolja, ám az egész kell neki, csaknem nélkül… És ez Kövér Lászlót láthatóan idegesíti – ettől olyan goromba a „parlamentben”, és emiatt járja a „kormány” terrormédiáját, a prostisrácoktól a „Magyar Nemzet”-ig és a „közmédiáig”. És emiatt mond csupa olyasmit, ami Orbánia házelnökétől elvárható; néha – igaz, nagyon ritkán – külföldön is sikerül előadnia magát. Válogatott közönségnek, persze. Csak a legjobbaknak, a leginkább kíváncsiaknak..!

- Hirdetés -

Kövér László tehát jól érzékelhetően el van keseredve, búnak adta a fejét: nagyon pesszimista az emberiség jövőjét illetően. S amikor nem búsul, akkor dühöng: igazi hős! Nem érdekli, hogy a kívülállók paprikajancsinak vélik…

Rejtőzködő háttérhatalmasok

Pedig amit mond, abban nincs semmi újdonság! Jóval kedélyesebben elővezette már ezerszer is Bogár László Bayer Zsoltnak és Boros Imrének, mostanság épp a Hír Tv-ben. Bayer és Boros tulajdonképpen az értő és hálás közönség szerepét játssza, Bogár László pedig kedélyesen szólózik. Sok reménye neki sincs az emberiség jövőjét illetően, de már láthatóan tudomásul vette az elkerülhetetlen bukást.

Hiába, azok a rejtőzködő háttérhatalmasok tönkretesznek mindent – elveszik az emberektől az Istent, a hazát és a családot, a kipcsakokat is. Nincsen remény. Csak Soros és hálózata van..! És még Gyurcsány.

Bogár, a közkedvelt egyetemi docens

Bogár László évek óta mondja ezt – nem csoda, hogy beletörődött az elkerülhetetlenbe. Kövér László azonban nem az a fajta! Ő azért megy a „kormány(párt)” szennymédiájába – mint fentebb mondtam, a „Magyar Nemzet”-től a „közmédiáig” –, hogy harcoljon!

Bogár László azonban ilyesmivel már nem fárasztja magát. Mondja, amit mondania kell, ám bölcs rezignációval. Ahogy illik is a sokat tapasztalt emberhez, aki az MSZMP-től az MDF-en és MDNP-n keresztül az Orbán-kormányig jutott. Stabil hátországa van: Tarlós közgyűlése Pro Urbe-díjjal tüntette ki, magának Orbánnak volt tanácsadója. Rövidesen alighanem megkapja a valamilyen nagykereszt valamilyen fokozatát, ha még nem kapta meg – igazán figyelemre méltó, ahogyan a legjobb antiszemitákat (és más antikat) ez a „kormány” megbecsüli!

És nem csak a „kormány”: Bogár László bizony egyetemi oktató, a Károli Gáspár Református Egyetem közkedvelt docense..!

Kövér László azonban csak házálnok, neki leginkább a „parlamentben” kell szerepelnie. Az ő útja nem is olyan kacskaringós, mint Bogáré, bár nem tart mindent számon, nem emlékszik jól mindenre. Legutóbb például valami avatáson arról beszélt, hogy a Fideszt mucsainak nevezték bizonyos alakok, ahogy mindenkit, aki a demokráciában hitt… Pedig, ha jól emlékszem, talán egyetlen ember „mucsaizott”, indokoltan:  leginkább Csurkára és híveire gondolhatott, semmiképpen sem az akkoriban liberális (pfuj!) Fideszre…

Száz szónak is egy a vége:

amit Bogár László a Hír Tv-ben kedélyesen előad, ugyanazt mondja Kövér László, csak a maga „szabadságharcába” beleőrülve. Bogár László indirekten uszít, már-már vihogva, Kövér azonban tajtékozva mindent beleköp a pofánkba. Néha azért zérótoleranciázik is, tán Köves Slomó kedvéért; Bogártól még nem hallottam ilyesmit. Igaz, jó ideje csak meg-megnézem, megvan-e; olyan nagyon nem érdekel, amit mond.

Lehet választani… Orbániában élünk, EU-tagságunk 16. évében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét