Egy fotó, ahol egy fölöttébb másnaposnak tűnő fickó, valami puritán (bruhaha! Vicc volt!) helyen éppen valami újságot olvas. Persze nem olvas, mert úgy újságot olvasni nem szokás, hogy két darabra hajtva tartjuk, de ne rugózzunk ezen hosszan.

Már az is eredmény, hogy nem tartja fordítva.

Szóval a fotó nem azt hivatott igazolni, hogy a jósvádájú Kedves Vezető a sajtótermékkel nem kifestőzik (Tudták? Állítólag az idősebb Bush élt-halt a kifestőzésért. A fia pedig, saját bevallása szerint, az első könyvét negyvenéves kora körül betűzte végig. Az is a biblia volt.), és nemcsak a köpködnivaló szotyolát csomagolja bele, hanem komolyan bele is olvas. Mondjuk engem nem győzött meg, de ez más kérdés.

Szóval ez látszólag igen kedves fotó, a még annál is sokkal kedvesebb spirituális vezetőnkről készült, aki egy dolgos nap kezdetekor okosan újságot olvas. A Kedves Vezetőnkről, aki okosan épp kivezeti tévelygő nemzetét a sötét, gonosz, rothadó (Ó! Ha Kádár János élne! Hogy röhögne!) nyugat…hoppá! Ez a cocilista neve volt…akarom mondani, az EU-ból!

Azt látjuk a képen, akinek mindent köszönhetünk. Mindent!

A sok szép repülőgépet, az egyre nagyobb jachtokat, a rengeteg kastélyt, azok felújítását, a sok új bibliát a kórházakban, amiben ágy, nővér, orvos, gyógyszer már nem nagyon van. Azt az embert, aki, ha vízből bort nem is (Kit érdekel?! Ócska egy varázslás volt!) de faluszéli félanalfabéta gázszerelőből Európa egyik leggazdagabb strómanját, a volt strómanból Simicskából meg senkit tud csinálni, egyetlen mozdulatával!

Meg újabban azt, hogy végre lett egy Manna FM rádiónk is, tök véletlenül a Kedves Vezető kedves fiacskájának a még kedvesebb szektáját népszerűsítendő. Itt jegyezném meg közbevetőleg, de kizárólag építő jelleggel, valahogy Ráhelkének kéne még valami tévét gründolni, mert tűrhetetlen, hogy van olyan szabad ötperc, mikor nem kell látni-hallani a szent család valamely tagját. Na, mindegy, nem féltem én Ráhelkét! Ha lesz rá idejük, láthatjuk még eleget, például az RTL helyett.

A Roszatom majd megveszi neki.

Vissza a fotóhoz. A kép kényszeres pontossággal azon a napon született és a Magyar Idők, a kormányzati szennylap is azon a napon lett Magyar Nemzet, mikor Simicska a régi barát, pénzmosoda, agytröszt, minden EU-s forrás nyertese, mindenki számára váratlanul megvilágosodott, és bejelentette, amit mi rég tudunk: O1G! Az, aki valóban ismeri minden rezdülését a kollégiumi szobatárs, Orbánnak, aki embert, politikust, milliárdost, diktátort faragott a már akkor is skizoidnak tűnő felcsúti kis fickóból. Az, aki most éppen sugárzásmérőkkel jár-kel a világban, meg ilyeneket szereltet be a házában is, mert fixa ideája, hogy valaki – na, vajon ki? NA, VAJON KI?? – sugárzó anyaggal akarja őt megöletni.

A fotó, ami valójában nem is fotó, hanem maga a perverz, miniszterelnöki orgazmus!

Elégtétel. Egy üzenet. Simicskának, a régi barátnak, pénzmosodának, agytrösztnek, minden EU-s forrás nyertesének. Gyerekes, nevetséges, beteg, de igen drága üzenet.

Így szól: SENKIK VAGYTOK! Az enyém minden. Az vagyok, aki akarok lenni, és azok vagytok, amivé teszlek benneteket!

Egyelőre még csak szimbolikus a válasz

Azzal az elrabolt, ellopott Magyar Nemzettel a kézben, ami a volt oligarcháé volt. Abban az épületben, a Várban, ami a mienk, tízmillió magyaré , és ami a magyar királyok lakhelye volt, és amit eddig még egyetlen szemétláda diktátor sem mert a nevére íratni. Azokkal a festményekkel a falon, amelyek a Nemzeti Múzeumban lógtak eddig.

Normális ember, csak ezt az egyetlen képet látva – és ismerve az előzményeket – üvöltve menekülne még a környékéről is a Kedves Vezetőnek. Az együttérzőbbek menekülés közben orvosokat, és sok-sok ápolót is hívnának hozzá. Azok, aki ismerik a történelmet, azok rendőröket. Akik ismerik a Kedves Vezetőt, azok pedig elkezdenének sugárzásmérőket venni. Sürgősen!

A Magyar Nemzet ismételt meggyalázásáról

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét