Hónapokkal ezelőtt nyilvánvaló volt, hogy Debrecenben a Jobbik, a Momentum, és az LMP ragyogó vezetői, miközben az összefogás illúzióját bábozták el éppen, néhány sör mellett szövögették amatőr kis hálójukat.

Azt, hogy fogják majd orruknál fogva vezetni, lóvátenni azokat, akik a diktatúra leváltása érdekében hajlandóak félretenni viszolygásukat a dunaparti cipőkbe köpködő, horogkereszteket rajzolgató, és azokat talán most is a szívükben-lelkükben rejtegető, helyi vezetőikkel szemben.

Király kis terv volt, valljuk be!

Kiállni meglepetésszerűen, miközben a többi párt még a tárgyalóasztalnál azon gondolkozik hova is lettek a Jobbik, Momentum, LMP képviselői, biztos csak pisilni mentek ki, majd karakán módon bejelenteni, hogy Debrecenben is összejött a nagy összefogás, saaaajnos néhányan nem csatlakoztak hozzájuk, de nyitva az ajtó. Az ajtó, ami soha nem is létezett.

Jó buli. Tényleg patent is lehetett volna….

Csak nem lett az. Mert lebuktak. Mert olyanok, mint a tisztítatlan ablaküveg. Ugyan sok mocsok tapadt rájuk, de azért még így is át lehet rajtuk látni. Szipi-szupi ármány lehetett volna, ha napokkal ezelőtt nem kerül nyilvánosságra. De kikerült. C’est la vie. Ilyen az élet. Így most az világít messziről, hogy a Jobbik, a Momentum, az LMP a nagy honvédő ribilliójukban kissé sunyi módon, éppen a debreceni baloldal kinyírására készül!

Mit is mondhatok erre?

Fiúk, ti nem a jövő, a 21. század vagytok, hanem a szörnyű múlt. Azok, akik röhögve lőtték hátba saját bajtársaikat a fronton, akár egy spangli cigiért is.

debrecen
fotó: facebook

GRATULÁLOK SRÁCOK! Ti vagytok a jövő…vagy mégsem!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét