BlogbazárKiemelt hírek

Varga Zoltán: Mondá az úr! Menj és harcolj – és a népek, narancsszín lélekkel-aggyal menni fognak…..

ep-valasztas

Mondá az úr! Menj és harcolj. A szép szájával mondá, meg az ő képével mutatá is – ha valakinek elsőre nem ugrik be, ki ez a futóbolond, aki megint ennyi marhaságot összezagyvál – az összes legyalult, Kedves Vezetőre formált-butított-hazudott megyei, országos, bulvár, lófütty tudja minek csúfolt propagandista.

Meg a tévék, a rádiók. A közszolgálatiak

Persze két migrácsozás között, mert a kiegyensúlyozott tájékoztatás mindenekfelett. Meg a szemétláda libsi-bolsi fészbuk, amin az ország GDP-jének jelentékeny hányadát azért elhirdeti az úr, mer’hogy nem tudja a nemzeti malacpersely – kódneve: nagys’ mangalicaszerelő úr – megvenni. Annyi lóvé a világba sincs. Akkor se, ha már beszállt a nagy pénzgyűjtő buliba Istvánka is, meg az egész család. No problem! A fészbukot majd jól betiltjuk, ha lesz csepp időnk.

Ami féltucat médium meg nem az úr hangján szóla – Bocsika. Véletlen volt. Egyszerűen kimaradtak a bedarálandók listájából a nagy ribillióban. Oszt? Bonyolult dolog az excel-tábla. Meg az hibázik, aki dolgozik. – azokat holnap megveszi a malacpersely, oszt’jónapot.
Mer’ mordorföldön nincs kipofázás! Jó kis ország ez, csak rendet kell tenni.

Csak a K. Vezető! Mondá az úr. Csak arra!

Mer’ különben liberális világmaffia! Igen, mert fejlett mordorföldön, az állampárti urak már így zsidóznak. Liberális világmaffia. Eltartott kisujjal. Háttérhatalom. Meg egy jelentőségteljes kacsintás. De érti ezt így is mindenki. Baszki, a Soros-kampányban született első gyerekek lassan felnőnek. Hogyne értenénk?

És a népek, narancsszín lélekkel-aggyal menni fognak, és harcolnak és ikszelnek, mert liberális világmaffia.
A román, ukrán buszokat, a rend őreit, akik már rég nem a rend, sokkal inkáb a bűzös rendszer őrzői, megint csapágyasra hajtják a kedves bérszavazók miatt. Mert nekik fontos! Nagys’úréknak az.

De te csak maradj otthon. Hallod!

Fintorogj, hogy pártok, meg politikusok, meg te nem tudod, meg unod, meg nem politizálsz, meg Gyurcsány, meg nincs összefogás, meg ezeknek azért se! HALLOD!? Maradj öcsém, de TUDD! Mordorföld napos oldalán EL FOGJÁK HAJTANI-CIBÁLNI-CIPELNI-BUSZOZTATNI, A HÍVEKET KOMISSZÁR ELVTÁRSÉK SZAVAZNI ! Mind. Darabra.

Te meg tespedj csak önsorsrontó mindennapjaidba, bólogass bőszen, tessék, te megmondtad, az ellenzék a hibás,
meg Gyurcsány, meg Dobrev….vagy……VAGY MEGEMELED A SEGGED, MEGRÁZOD MAGAD ÉS VÉGRE FELEMELED A FEJED!
MERT TIED – MIÉNK – EZ A KURVA ORSZÁG, NEM NÉHÁNY BEGŐZÖLT FUTÓBOLOND GAZEMBERÉ!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

MENJ! KÜZDJ ÉRTE! Egy ikszet megér. Talán még neked is!

About Author

Szólj hozzá!