Varga Zoltán: nekünk gazemberekből is a selejtje jutott!

Na, jó! Új nap – Tényleg! Új nap. Tudták, hogy minden idők legmelegebb júniusát-júliusát éljük? Egészen a jövő évig, amikor majd még melegebb lesz. De nincs klímaválság. Ááá!

A Kedves Vezetőnk fejében valami nagyon más van

Nagyon más, amin láthatóan a bogyói sem segítenek. – de csak a nap új, minden más a régi. A régi, a megszokott dübörgő fasiszta tempó, mint kormányprogram.

A nyavalya tudja, miért kell valakinek, csupán azért, hogy ne varrják be vagy száz évre börtönbe egy ország kifosztásáért, ilyenné, ekkora retkes bunkóvá válnia. Tényleg nem értem. Lehetne valahogy normális is. Akár humánus is. Lassan a nép – a bamba nép – pedig elfeledné, megszokná, hogy a K. Vezető családja nevére került az egész ország.

Egyetemek, iskolák nélkül végérvényesen belesüppednénk a tudatlanság langymeleg mocsarába, élnénk az uraságok által elénk vetett moslékot nyammogva, halnánk a kórházi fertőzések poklában bibliával a kezünkben, persze a Kedves Vezető nevével az ajkunkon, mint utolsó gondolat, boldogan.

De nem!

Valami borzasztó kudarcos múlttal terhelt kis ország vagyunk, nekünk a gazemberekből is a selejtje jutott. Az undorító alja. Ugyan a kórházakban fogunk mind megdögleni, a biblia is játszik a sztoriban, mert orvos, gyógyszer, higiénia, ilyesmi rég nincs.

Ott fogunk üvölteni majd mind, egyetemek, iskolák nélkül, félig tudatlanul, valami banális kórházi fertőzésben fetrengve, amit már egy közepes kisállatrendelőben is rég kiküszöböltek normáliséknál valahol a Lajtán túl, de nem boldogan. Nagyon nem, mert ez a nemzet már rég nem boldog.

Mert nekünk ezek a retek bunkók jutottak. Azok, akik röhögve éppen most szavazták le azt, hogy tengerben fuldokló embereket – MONDOM EMBEREKET – az ott cirkáló európai mentőhajók kimentsenek. Merthogy EZEK (a hajók) „bevándorláspártiak”. Értjük?

Dehogy értjük!

Fuldoklókon segíteni nemcsak a tengeri jog szerint kötelesség, de alapvető emberség kérdése is! Tudom, hogy nagyjából azt az elenyésző kisebbséget képviselem, akik szerint az ember, az emberi élet, egyáltalán az élet az egyik legfontosabb dolog a világon. Azt, ha valaki fuldoklik, szenved, beteg, azon segíteni kell. Hogy nem lehet mérlegelni élet és élet között, különösen azon az elven nem, hogy akire néhány retek bunkó rámutat, az fél hónap alatt milliárdos lesz, de van akinek halnia kell, mert „azok” bevándorláspártiak.

Mert ilyen a kormányprogram

Ilyen a mi Kedves Vezetőnk. Mert nekünk a gazemberekből is a selejtje jutott. Néhány embertelen retek bunkó. Semmi extra. A régi, megszokott dübörgő fasiszta tempó.

Szép napot Mordorföld!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest