Varga Zoltán: sanszos, hogy nemcsak a négyszáz forintos benzint fogjuk együtt tankolni. Megdögleni is együtt fogunk a sok vérfideszessel valamelyik közkórház elfekvőjében…. 0 1090

benzin

Végre 400 – azaz: négyszáz – forint egy liter benzin, vagy több! Ha például autópályán vennénk, ahol mondjuk az egynapos matrica is játszik még az élvezetben, ami persze tíznapos, hogy legyen bolhás az összes macskája, aki ezeket a genyó áremeléseket ilyen ügyesen kimódolja, szóval az autópályán a bamba autózó könnyen kicsengethet egy liter üzemanyagért, akár 440 forintot is!


Csak úgy, Nemzethyleg!

Hogy legyen a K. Vezető (és itt lehet, hogy az író mocskos fantáziája kicsit megszaladt, és nem a kedvesre, sokkal inkább az ősi mesterséget egy marék homokért is örömmel végző, régvolt honleányokra gondol. Lehet. Nem tudom.) szeretett családjának mit a tejbe aprítania. Már megbocsássanak, de kiírnám valami nagyobb, kani betűkkel is, mert ez annyira, de annyira szép, és remélem igaz, mert viccnek nagyon durva lenne!

NÉGYSZÁZ FORINT EGY LITER BENZIN!

És tényleg! ÖRVENDJÜNK DRÁGA BARÁTAIM AZ ÚRBAN! Örvendjünk, Mordor-föld lakói mind! Mert ez az öröm nemcsak nekem, a mocskos-szemét-migrácssimogató-libsi-bolsi-brüsszelitának adatik meg, az, hogy egy tank üzemanyag egy fél fizetésbe kerül. …Jajj! Hagyják már nekem ezt a marhaságot a háromszázezres átlagbérről! A mese szakkör tagjai, azok, akik mindent bevesznek. Azok meg narancsszín napszemcsiben a túloldalon lévő pártirodában éppen a drága párttitkár elvtársat hallgatják a rezsicsökkentésről!…

Olyan ez, drága barátaim, mint Tompika (tudjuk ki!) első vicces staubja!

Közösen szívjuk! KÖZÖSEN! Mindenki! Az is, aki párálló szemekkel éppen rendes heti elfoglaltságát tolja, a K. Vezető szobrát sikálja a házi-áldáson!

EMLÉKEZNEK? 2008-BAN 120 DOLLÁR VOLT AZ OLAJ HORDÓNKÉNTI ÁRA, A BENZIN MEG 300 FORINT. MA 70 DOLLÁR A BENZIN, ÉS 400 A BENZIN!

  • EMLÉKEZNEK? Kötve hiszem, mert ha emlékeznének, akkor a K. Vezető teljes sleppjét vasvillával kergetnék a rakpartról fel a várba, oda-vissza! Emlékeznek, mit őrjöngött a K. Vezető a kordbársony kis zakójában?
  • EMLÉKEZNEK? Kikönyökölt kordbársony zakó volt akkor a játszóruhája. Akkor még a vidéki sutykó stílust tolta, a mai várbeli fasiszta helyett.
  • Emlékeznek? Krokodilkönnyeket hullajtva állt, mind a 152 centijével egy benzinkút előtt, és zokogva azt kérte a néptől, ha tankolnak, gondoljanak Gyurcsányra, meg az aranyáron mért benzinre!
  • EMLÉKEZNEK? Dehogy emlékeznek! ÉLTETIK! IMÁDKOZNAK HOZZÁ! Egy futóbolondhoz! És szótlan együgyűségben tankolják a négyszáz forintos benzint!

Én meg tudják mit teszek?

A K. Vezető, még „kább” családja is azt teszi! Röhögnek! A négyszáz forintos benzinen, a rezsicsökkentett, csillagászati áron adott, de fűtőérték nélküli, levegős gázon, az elcsalt, elhazudott fizetéseken, a rabszolgatörvény miatt megdöglő zselléreken, összes hívőn!

Röhögnek!

És én is azt teszem, röhögök rajtuk! Az összes békemenetes, szemforgató, narancsszín napszemcsis, hirtelenjött-keresztényen! RÖHÖGÖK RAJTUK!
Mert sanszos, hogy nemcsak a négyszáz forintos benzint fogjuk együtt tankolni. Megdögleni is együtt fogunk üvöltve, a sok vérfideszessel együtt, valamelyik közkórház elfekvőjében, a bibliával hadonászó, koszlott Kásler művész úr segedelmével és tízparancsolatával.


Azokkal együtt, akiknek a családja, pont, mint az enyém fele, már valahol a pártállamilag elátkozott Európában él boldogan, ők meg itt maradtak meghalni, valami kórházi fertőzésben.
Röhögök mert imádat ide, imádat oda, nekik is az egekbe fog ugrani a csalva forintosított devizahitelük törlesztője heteken-hónapokon belül, pont, mint az enyém!

RÖHÖGÖK, MERT NÉGYSZÁZ FORINT A BENZIN LITERJE! RÖHÖGÖK, pedig sírni kéne, MERT MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!

A Fidesz ellenzékben a 300 forintos benzinárnál botrányt kiáltott, most egy liter 400 forint

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Nem egyenlő minden gyermek az Orbán-kormány előtt: miközben a családvédelmi akcióterv újabb gyerkőcök …

újhelyi

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A  magyar korrupciós jelentés nyilvánosságra hozatalát kezdeményezte az Európa Tanácsnál szerdán Ujhelyi István. Az …

mindenki

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Szerdán Dr. Budácsik Lajos a Városi Kurírban közölte nyílt levelét, (a cikk alatt …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Sajnos a Városi Kurír egy technikai hiba miatt lekéste a bejelentés élőben közvetítését, …

Pin It on Pinterest