Vásárhelyi Mária: Ők tartják hatalomban a Fideszt….

Azért azt jó látni, hogy nem ment pocsékba az a rengeteg közpénz, amit a média bekebelezésére és a gyűlöletkeltésre lenyúlt mindannyiunktól a Fidesz. Itt az aratás ideje. Olyan réteg áll ki mellettük, akiket 8 éven át semmibe vettek, lenéztek.
[mnky_ads id=”10553″]

Szüret!

Vásárhelyi Mária meglátását közösségi oldalán tette közzé:

“Hogy milyen iszonyatos, mindent elsöprő ereje van a propagandának, a kiszolgáltatottságnak és a félelemkeltésnek, azt semmi nem bizonyítja jobban, mint hogy a Fidesz legszélesebb támogatói bázisa éppen a párt által mélyen megvetett és nyolc éve folyamatosan sanyargatott kistelepülésen élő, legszegényebbek köréből rekrutálódik.
[mnky_ads id=”10552″]
Ők fogják a hatalomban tartani – esetleg kétharmados győzelemhez segíteni – azokat, akik az ő vérüket szívva, nyomorukat konzerválva, a nekik szánt EU-s támogatások milliárdjait ellopva jártak Ibizára Gucci táskát lóbálva, repkedtek helikopteren és pezsgőztek luxus-yachtokon, járatják a saját gyerekeiket a legelegánsabb magániskolákba és mentették a szegényektől ellopott milliárdokat offshore cégekbe. Annyit, hogy még az ükunokáik is gondtalanul fognak élni belőle.”
[mnky_ads id=”10551″]

Vásárhelyi Mária: meddig tart a természet adta hülyeség és hol kezdődik a műhülyeség?

Vásárhelyi Mária: Mérhetetlen aljasság, ha a hatalom kizárólag az emberi tudatlanságra és butaságra épít

Vásárhelyi Mária: …elég nagy sz@rban lehet a Fidesz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük