Itt tartunk: egy önkormányzat szerint a menekültek primitív, feka kanok

Meghökkentő véleményt közölt a minap Zalaszentmárton község önkormányzata a migrációról. A polgármester is egyetért a menekültek fekázásával.

A település hivatalos Facebook-oldala a kormánypárti Magyar Hírlap menekültkérdéssel foglalkozó cikkéhez fűzött kommentárt. Ebből jól látszik, hogy teljes diadalt aratott a Fidesz-KDNP menekültellenes kormánypropaganda gépezete.

Az önkormányzat a következőképpen foglalta össze a migrációt:

  • Soros György a láthatatlan háttérhatalom helytartója.
  • Ez a hatalom egy tervet akar végrehajtani, amelynek lényege az európai nemzetek felszámolása, elsősorban Németország végleges meggyengítése.
  • A terv szerint Európát „be kell keverni alacsony intelligenciájú színes bőrű egyedekkel”.
  • Utóbbihoz hozzátartozik, hogy Zalaszentmárton álláspontja szerint „akinek van szeme az látja, hogy 80 százalékban fiatal kanokat hoznak be”.
  • Nincs akadály, most majd akár repülőgépekkel is „behordják a fekát Afrikából”.
  • „Itt a sárga veszedelem”.

Mivel nem volt egészen világos, hogy az önkormányzat hivatalos véleményéről van-e szó, vagy csupán az egyik hivatalnok ragadott klaviatúrát, a 24.hu megkereste a település polgármesterét. Dancs Szilveszter Zoltán nem teketóriázott, azonnal eloszlatta a kételyeket, s leszögezte, teljes mértékben egyetért a megjelent vélemény minden szavával, amit ugyan nem ő írt, de gratulált a szerzőnek.

– Ne hozzanak ide 80 százalékban kanokat! – ismételte meg.

A független polgármester egyébként büszkén számolt be arról is, hogy az ellen is felléptek, amikor törvényesen befogadott menekülteket nyaraltatott volna a Migration Aid nevű szervezet a Balatonnál.

(Forrás: 24.hu)

Kapcsolódó:

A pirézek után támad a Soros párt! – győz az elbutulás?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük