1.000.000.- üti a markát, ha leleplez egy választási csalást! – És, ha többet?

A szabad szemmel is jól látható összeget Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester mozgalma ajánlotta fel annak, aki választási csalást leplez le. Arról nem szól a fáma, hogy mi történik abban az esetben, ha többet is talál a szemfüles állampolgár és azt sem tudni, milyen dokumentáció szükséges a milushoz.

Ha pár ezrest ígérnek, ne fogadja el, inkább…..

A Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője szerint ez elég nagy összeg ahhoz, hogy ne érje meg néhány ezresért eladni a szavazatát az embernek, hanem inkább jól dokumentálja és jelentse a csalási kísérleteket – írja a 444.

Magyar választási csalásról a Prága-London menetrend szerinti buszon…..

Mindez egy olyan ferencvárosi fórumon hangzott el, amelyen a hódmezővásárhelyi polgármester mellett jelen volt még Baranyi Krisztina önkormányzati képviselő, aki tavaly jelentette be, hogy el fog indulni Ferencváros polgármesteri tisztségéért, Gegesy Ferenc volt polgármester és Szél Bernadett, volt LMP-s, jelenleg független országgyűlési képviselő.

Vásárhelyi Mária: A szervezett választási csalás sem elég ahhoz, hogy kétségbe vonják az eredményeket. Ez a különbség a demokráciák és az autoriter rendszerek között.

Választás táján megnő az iksz-ár

Az eddigiek alapján szép kis summát gyűjthet így össze az ember, hiszen választások környékén igencsak megélénkül az ikszek piaca. Szintén a tapasztalat mondatja, hogy a választási bizottság és az ügyészség nem remekelt a hasonló eseteket bejelentők panaszának kivizsgálásában csakúgy, mint a kamupártok leleplezésében sem.

MMM

Márki-Zay mozgalma arra törekszik, hogy közvetítsen az ellenzéki pártok között, hogy minden jelentős településen közös polgármestert indítsanak. A tárgyalások azonban Ferencvárosban egyelőre el se kezdődhettek erről, a pártok nem voltak nyitottak a megegyezésre, sőt, a tárgyalásra sem igazán.

Márki-Zay arra figyelmeztetett, hogy álellenzékiek, a Fidesz beépített emberei is nehezíthetik az együttműködési megállapodásokat.

Rendszerszintű a választási csalás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük