Connect with us

Bulvár

2022 első hétvégi horoszkópja – De mégis: bombasztikus, vagy éppen, hogy csak…? Olvasd!

Megosztás

A Kosoknak mázlijuk lesz hétvégén, olyan hírt kapnak, ami felvillanyozza őket. A Bikáknak ellenben figyelniük kell, elsősorban az anyagi javaikra. Az Oroszlánok hétvégéje remekül indul, de később adódhatnak kellemetlenségek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok, olvasd a horoszkópod!

A Kos és a Rák bombasztikus formában, az Ikrek és a Bak nem annyira - Beesett a pénteki horoszkóp
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Skorpió

Egyáltalán nem gondoltad azt, hogy jelentős ügyekkel is foglalkoznod kell ezen a hétvégén, ugyanakkor ez elkerülhetetlenül megtörténik. Egy váratlan munkafelkérés vagy ajánlat, egy rokon megsegítése, netán egy otthoni tennivaló alaposan felforgathatja az eredeti terveidet. Semmi nem történik véletlenül, úgyhogy szervezd át a hétvégi programokat az aktuális elvárásokhoz igazítva. Maradj türelmes mindenkivel, így úszhatod meg a durva vitákat és a békétlenséget! Ha ügyesen kevered a lapokat, győztesként szállsz ki minden fura helyzetből.

….szombaton….
Egy kicsit csalódottnak érezheti ma magát, kedves Skorpió. Talán nem sikerült minden terve, úgy ahogy szerette volna. Nyugodjon meg, ez nem a világ vége, sőt, inkább annak az ideje, hogy átgondolja, tökéletesítse stratégiáját, és újult erővel vágjon bele újra küzdelmébe és az új esztendőbe. Meglátja kitartása meg fogja hozni a gyümölcsét.

Nyilas

Tartalékold az erődet ezen a hétvégén, ne hajszold bele magadat otthoni feladatok elvégzésébe. Inkább arra törekedj, miként tégy szert egy kis plusz feltöltődési lehetőségre, akár némi mozgással, gyógyteákkal, egészséges táplálkozással. Egy izgalmas és nagyon mozgalmas hét indul el a hétfői nappal, amire most fel tudsz készülni tudatosan. Bőven lesznek akadályok, melyeket csak akkor fogsz tudni sikeresen venni, ha kellően kipihent és feltöltődött vagy. Szombat és vasárnap csak a békés és kiegyensúlyozott pihenésre fókuszálj.

….szombaton….

Egy rossz hír szomoríthatja el napját, kedves Nyilas. Valószínűleg egy olyan projekt, amire nagyon sok időt fordított, visszaesést mutat. Ez valóban adhat okot a bosszankodásra, de azért ne fecséreljen rá túl sok értékes időt, inkább gondolkozzon el azon, hol is hibázhatott és hogyan tudná mihamarabb kijavítani a bakit, s egész évben ezt a hozzáállást tartsa szem elött.

Bak

A hétvégére milyen programokat szerveztél magadnak? Talán le kell mondanod egy részükről, mert nem minden alakul úgy, ahogy azt eltervezted, ráadásul fáradt vagy, és nem biztos, hogy a nagy jövés-menés az, amire a szervezetednek valójában szüksége van. Azzal tennéd a legjobbat, ha időben magad mögött hagynád a különféle sérelmeidet, a feladatokat is átmenetileg mellékvágányra tolnád, és nem a sebeidet nyalogatnád. Hidd el, a múlton már úgysem lehet változtatni, de a jelen és a jövő könnyen formálható! Te egy kitartó Bak vagy, inkább mosolyogj, az jobban áll neked! Gyakorold egész hétvégén!

….szombaton….

Nagy volt a rohanás az elmúlt napokban, ami meglehetősen sok energiáját felemésztette, kedves Bak, s ettől bár kissé megfáradtnak, de egyben csalódottnak érezheti magát, hogy véget ért ez az időszak. Vissza kell rázódnia a hétköznapok megszokott rutinjába, hiszen nem lehet minden nap ünnep. Azonban az év során többször is adódik olyan alkalom, amikor az adódott szabadidőt bizony jócskán megtöltheti izgalommal.

Vízöntő

Ez a hétvége nyugalmat és csendességet kínál számodra, de persze dönthetsz másként, ám hidd el, jót tenne neked a harmónia és az, ha végre meghallanád a saját gondolataidat. A visszahúzódás, a bekuckózás jól fog esni neked a karácsonyi és a szilveszteri felhajtás után. Nagyon kedveznek az égi hatások az alkotó, kreatív, művészi tevékenységeknek, ezért vedd elő bátran azokat az ötleteidet, amelyeket már régóta dugdosol, mert idő, energia, vagy épp kedv hiányában voltál. Jót tesz majd neked ez a fajta különleges kikapcsolódás.

….szombaton….

Ma kifejezetten termékeny lehet, különösen, ha művészeti, vagy más kreatív alkotó tevékenységet végez. A helyzetét tovább erősítheti, hogy most még nagyobb mértékű honoráciora is számíthat ezért, mondhatni minden arannyá válik, amihez ma hozzáér. Élvezze ezt a felmenő ágat, kedves Vízöntő!

Halak

Bal lábbal kelhetsz fel szombat reggel, és ez gondot okozhat. Legyél tudatosan visszafogott, figyelj oda arra, hogy közvetlen környezeteddel, szeretteiddel toleráns maradj akkor is, ha adnának okot a morcosságra, haragra. Magad sem tudod mi a baj? Valószínűleg csak annyi, hogy érzed, lassan vissza kell rázódnod a hétköznapokba az ünnepek után. A héten ezt elkerülhetted, ám már közeledik a pillanat, hogy bele kell lépned a taposómalomba. Igyekezz tevékenységeket keresni, amelyekről tudod, hogy nyugtató hatással vannak rád, így elég könnyen elkerülheted a vitákat.

….szombaton….
Nem várt kiadásokkal kezdődhet az új év, kedves Halak. Ez talán egy picit elszomoríthatja, hiszen senki sem szereti nagyobb költségekbe verni magát rögtön az év elején, de nézze a dolog pozitív oldalát. Legalább az év további részében ezzel már nem kell foglalkoznia. Most talán egy élményről kell lemondania, hogy ki tudja fizetni a nem vár kárt, azonban a jövőben ez sokszorosan is megtérülhet.

Forrás

 

2022 első hétvégi horoszkópja, de mégis: bombasztikus, vagy éppen, hogy csak...? Olvasd!

Szerző

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük