Sorting by

×

3 férfi csillagjegy, akikben vakon megbízhatsz – Ha “megvan”, vigyázz rá!

Milyen szép is az, ha egy férfi megbízható, igaz? Az olyan férfi, akiben van gerinc, aki soha nem bántalmaz szóban, pláne tettel és soha nem árul el és akkor is szeret, amikor azt magad is csak nagy jóindulattal tennéd, ritka kincs. Lássuk, hogy mely csillagjegybe született férfiak illenek bele leginkább ebbe a kategóriába.

Bak

Kétségkívül a legmegbízhatóbb csillagjegy. Ha ilyen férfi van az oldaladon, szerencsésnek mondhatod magad. Egy Bak férfi csak akkor érzi magát biztonságban és boldognak, ha tartja magát ahhoz az értékrendhez, amelyben hisz. Szorgalmas, ambiciózus ember, aki a családját biztos, szeretetteljes alapokra építi fel. Nagyon felelősségteljes. Folyamatosan a szellemi fejlődés lebeg a szeme előtt, mindig állja a szavát és nem fél az elköteleződéstől.

Sőt, az elköteleződés ad értelmet az életének. A Bak férfit a kollégái és a barátai is nagyra tartják.

…a keddi horoszkópjuk pedig…..

Kedves Bak, ön igazán tehetséges, ám sokszor mégis rengeteg kötelező tennivalója mellett nem jut ideje kreativitására, így elsiklik az igazán fontos teendője, az önmegvalósítás felett. Pedig hosszú távon ez lenne az, amivel több időt kéne töltenie, hogy élete boldogabb lehessen, és nem mellesleg, akár még profitálhatna is ügyességéből.

Rák

Olyan felelősségérzetük van, amellyel kevesek tudnak versenybe szállni. Őszinték, szeretetük nagyon erős és empatikus képességükről is híresek. Mottójuk: “Soha ne tedd, amit nem akarsz.” Mindig kiállnak a saját igazuk mellett és a szeretteiket is teljes vállszélességgel védelmezik.

Ha egy Rák férfi hibázik, azt beismeri és igyekszik kijavítani. A kritikát mindig építő jellegűnek tartja. Mindig figyelemmel meghallgatja a párját.

Egy ilyen férfi oldalán kényelemben érezheted magad, hiszen ő soha nem fog ítélkezni feletted, nem kell falakat építened ellene, hogy megvédd magad bármitől is. Tudja, hogyan bátorítson téged érzelmileg, ha elveszted a magadba vetett hitedet.

…a keddi horoszkópjuk pedig…..

A mai nap mindenképpen szakítson időt egy kis sétára a friss levegőn, kedves Rák. Akár egy másfél órás járkálás is teljesen kitisztíthatja gondolatait és segíthet, hogy teljesen feltöltődhessen. Akkor se tagadja meg magától ezt a kis luxust, ha sok a dolga. Menjen hát ki a közeli parkba, és szívja magába a levegő frissességét, a csendet, töltse meg lelkét nyugalommal.

<<< Olvasnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “3 férfi csillagjegy, akikben vakon megbízhatsz – Ha “megvan”, vigyázz rá!

  • 2022.01.05 - 00:41
    Közvetlen hivatkozás

    A Rákot annyira èrdekli a mondanivalóm hogy elkezdem ès egyszerüen elsètál tiszta inteligens

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.