Kiemelt hírekSport

350 “kiválasztott” mégis testközelből nézheti a meccset a Puskásban!

Mi vagyunk Európa bölcsője, megmentője, és lassan.... a sírja is - Egy anya bejegyzése, akinek a fiai fütyültek a magyar-angol meccsen

Emlékeznek? Magyarország szeptemberben 4-0-s vereséget szenvedett a Puskás stadionban az Anglia elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen. A találkozó előtt az angol válogatott az eddigi meccseihez hasonlóan féltérdre ereszkedett, amire hangos füttyszó volt a reakció a magyar szurkolóktól a telt házas mérkőzésen. A brit sajtó egy része rasszista magyar szurkolókról írt, az angol labdarúgó-szövetség pedig a FIFA-hoz fordul a szurkolók viselkedése miatt.

A FIFA szeptember 21-én jelentette be

egy fegyelmi eljárás után, hogy a szeptember 2-i, magyar-angol (0-4) világbajnoki selejtezőn tapasztalt rasszista megnyilvánulások, rendbontások miatt két zárt kapus mérkőzéssel bünteti a magyar válogatottat, amelyek közül a másodikat két évre felfüggeszti. Emellett az MLSZ-t kétszázezer svájci frank megfizetésére kötelezte.

350-en mégis bemehetnek….

Annak ellenére, hogy a FIFA úgy döntött, zárt kapuk mögött rendezik meg szombat este a Magyarország–Albánia vb-selejtezőt Budapesten, 350-en mégis ott lehetnek a Puskás Aréna lelátóján – írja a nemzetisport.hu.

A lelátók üresek lesznek, és a stadionban dolgozók, a média képviselői, a labdaszedők, a mérkőzés lebonyolításához szükséges technikai személyzet, valamint a kirendelt orvosi stábok mellett páran még megnézhetik a meccset.

Akkor ez most, hogy….?

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A csapatok egyaránt ötvenöt tagú sportdelegációt akkreditálhatnak, 20-20 VIP-taggal kiegészülve, emellett az albánok kétszáz, első kategóriás tiszteletjegyet is kaptak.

Így jön ki a 350 fő.

 

350 "kiválasztott" testközelből nézheti a meccset a Puskásban!

Szólj hozzá!