Így kerül egy mondatba Vidnyánszky Attila és Csányi Sándor

Ahogy Csányi Sándornak, úgy Vidnyánszky Attilának is emlékezetes nap lehet az életében 2023. április 5-e, ugyanis mindkettőjüknek van állása! Csányi a FIFA alelnökeként, Vidnyánszky -neki 5 évig!- a kormány jóvoltából a Nemzeti Színház főigazgatójaként „blokkolhat” reggelente tovább.

Orbán Katarból: szeretem, amikor kultúrák találkoznak és játszanak egymással

Orbán miniszterelnöknek sűrű napja volt a keddi: aláírta a nyugdíjemelésről szóló rendeletet, majd nem publikussá téve, hogy a Mészáros Lőrinc kedvenc Bombardier luxusgépével, vagy az OTP érdekeltségébe tartozó két magánrepülő egyikével repült Katarba világbajnoki elődöntőt nézni.

Felmentették Blattert és Platinit – A Nemzeti Sport főszerkesztője szerint az FBI takarította el az útból a FIFA elnökét

Felmentette a svájci szövetségi büntetőbíróság Joseph Blattert a Nemzetközi (FIFA) és Michel Platinit, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) volt elnökét – írja az MTI.

350 „kiválasztott” mégis testközelből nézheti a meccset a Puskásban!

Emlékeznek? Magyarország szeptemberben 4-0-s vereséget szenvedett a Puskás stadionban az Anglia elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen. A találkozó előtt az angol válogatott az eddigi meccseihez hasonlóan féltérdre ereszkedett, amire hangos füttyszó volt a reakció a magyar szurkolóktól a telt házas mérkőzésen. A brit sajtó egy része rasszista magyar szurkolókról írt, az angol labdarúgó-szövetség pedig a FIFA-hoz fordul a szurkolók viselkedése miatt.

A hülyegyerek kettős mércéje

Megérkezett a fényestekintetű padisah első szolgája, Szijjártó Péter külügyminiszter válasza is Szlovéniából, amelyben a fekete pólós csőcselék rasszista ordítozását és dobálózását bagatellizálta – mondván: ilyen dolgok világszerte megesnek, lám, például az angol közönség az angol-olasz EB döntőn állított ki magáról borzasztó bizonyítványt. Boris Johnson tehát az események megítélésében ne alkalmazzon „kettős mércét!“ – mert az nem helyes sem a sportban, sem a politikában.

Boris Johnson beszólt a magyar ultráknak: teljesen elfogadhatatlan, hogy az angol játékosok rasszista bántalmazásnak voltak kitéve Magyarországon!

A magyar miniszterelnök annyira tart a maga és társai által évek hosszú sora óta hergelt ultráitól, hogy most sem képes őket megfeddni, pedig a tegnapi meccs után, amin nem mellesleg szégyenletes vereséget szenvedett a magyar csapat, Boris Johnson angol miniszterelnök is róluk posztolt.