5 csillagjegy, akik tehetnek bármit, sikerre születtek – A mázlis ötödik, vagy a reményfutamos hatodik vagy?

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyilas

A siker és a szerencse is melletted áll. A domináns bolygód a Jupiter, amely segít, hogy a terveidet valóra váltsd. Persze, lehetnek problémák, de a végén mindig te leszel az, aki a győztesek oldalán áll.

Ilyen lesz a szombatod….

A legváratlanabb helyzetben futhat össze az egyik exével. Már rég nem gondolt rá, de ez a találkozás valószínűleg teljesen felkavarja majd. Ha napok után sem múlik el a hirtelen jött érzés, érdemes lehet elgondolkodnia, vajon tényleg túl van-e rajta…

… és a szerelemben…..

Szombaton a jegyedben Napfogyatkozás születik, amely egyben egy Újhold is. Bár az Újhold az új dolgokat, kezdeteket támogatja, most mégsem tanácsos semmi újba belekezdened. Nincs más dolgod, mint hallgatni az ösztöneidre, megérzéseidre. Fejezd ki őszintén az érzéseidet, vágyaidat a párod és a szeretteid felé. Nagyszerű lehetőség számodra, hogy új fejezetet indíts az életedben.

Halak

A te bolygód a Neptunusz, amely inspirál, lelkileg feltölt, ezzel segítve azt, hogy megvalósítsd önmagad, elérd a céljaidat, és sikeressé válj. Most a Jupiter is segít abban, hogy az álmaidat valóra váltsd. Tarts ki, ne hátrálj meg!

Ilyen lesz a szombatod….

Az egyik munkatársa elég nagy bajba kerül és csakis ön tudja kihúzni belőle. Ez rengeteg plusz munkával, idővel, energiával jár önnek, de gondoljon arra, hogy ön is megtenné fordított esetben, és legközelebb viszonozni is fogja a szívességet.

… és a szerelemben…..

Előfordulhat, hogy egy ideje már több vasat is tartasz a tűzben vagy egy fontos döntést halogatsz. A szombati napon létrejövő Napfogyatkozás olyan helyzet elé állíthat, amikor is minden elrejtett, sötét titkod vagy esetleg a párod titka napvilágra kerülhet. Eddig lehetett halogatni a dolgokat és nem tovább – itt az ideje, hogy szembenézz a problémákkal és rendbe tedd az érzelmi életedet.

Forrás

 

5 csillagjegy, akik tehetnek bármit, sikerre születtek - A mázlis ötödik, vagy a reményfutamos hatodik vagy?

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük